Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

New Yorklu 32 Group, İnanlar ile 100 milyon $'a İmza Attı

New York merkezli 32 Group ile ortaklık yaparak 32 Group İnanlar Habitat Development isimli bir şirket kuran İnanlar İnşaat, yabancı ortağıyla İstanbul'da konut projeleri gerçekleştirecek. İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, ortaklığı doğrularken 32 Group ile birlikte İstanbul'da yap-sat modeline uygun toplam 100 milyon dolarlık

Sabah Gazetesi
New Yorklu 32 Group, İnanlar ile 100 milyon $'a İmza Attı

New York merkezli 32 Group ile ortaklık yaparak 32 Group İnanlar Habitat Development isimli bir şirket kuran İnanlar İnşaat, yabancı ortağıyla İstanbul'da konut projeleri gerçekleştirecek. İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, ortaklığı doğrularken 32 Group ile birlikte İstanbul'da yap-sat modeline uygun toplam 100 milyon dolarlık proje gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

İlk proje olarak Kartal'da bir proje ile ilgilendiklerini, teklif verdiklerini ancak henüz ihalenin sonuçlanmadığını söyleyen İnan, "Çok büyük montanlı projeler gerçekleştirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu. 32 Group, daha önce de Keleşoğlu ile bir ortaklık yapmış ve 32 Group Keleşoğlu adında bir şirket kurmuştu.

Üç proje birden başlıyor

32 Group Türkiye temsilcisi Mahmut Rahim ise grubun Türkiye'de toplam 1 milyar dolar yatırım hedefi olduğunu ve bu yatırımları tek bir ortaklık yerine farklı alanlarda farklı gruplarla ortaklıklar yaparak gerçekleştireceklerini kaydetti. Bu arada Rahim, Keleşoğlu Grubu ile de ortaklıklarının devam ettiğini ve ilk üç projeye başlamak için ön anlaşma imzaladıklarını kaydetti. Rahim, Zeytinburnu, Beylikdüzü ve Bahçeşehir'de konut ve alışveriş merkezinden oluşan karma projelere yakında başlayacaklarını açıkladı.

32 Group CEO'su Majid Pishyar, şubat ayında Keleşoğlu grubu ile ortaklık anlaşması imzalamak ve pazarı incelemek için Türkiye'ye gelmişti. Adını yatırım yaptığı 32 sektörden alan 32 Group'un enerjiden futbola kadar farklı alanlarda yatırımları bulunuyor. İsviçreli Servette futbol kulübünün de sahibi olan grubun Dubai'de devam eden projeler arasında Concorde Tower, Snowdome, Balvedere Residence, Paris Residence gibi gayrimenkul projeleri geliyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/new-yorklu-32-group-inanlar-ile-100-milyon-a-imza-atti_80792.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!