Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

OFTON Elysium URTİM Kalıp ve İskele Sistemleriyle Yükseliyor

OFTON Elysium Suits Taksim projesinde OFTON İnşaat, URTİM Kalıp ve İskele Sistemlerini tercih etti. Elmadağ’daki Eski Andromeda diskonun arazisi üzerinde yükselen 150 daireli rezidans projesi, 120 milyon dolarlık yatırım öngörüyor. 1700 metrekarelik arsa üzerine inşa edilecek rezidansta 5 yıldızlı otel hizmeti verilecek.

yapi.com.tr
OFTON Elysium URTİM Kalıp ve İskele Sistemleriyle Yükseliyor

OFTON Elysium Suits Taksim projesinde OFTON İnşaat, URTİM Kalıp ve İskele Sistemlerini tercih etti. Elmadağ’daki Eski Andromeda diskonun arazisi üzerinde yükselen 150 daireli rezidans projesi, 120 milyon dolarlık yatırım öngörüyor. 1700 metrekarelik arsa üzerine inşa edilecek rezidansta 5 yıldızlı otel hizmeti verilecek. Andromeda olarak kullanılan binanın dört katındaki 4 bin metrekare alan da yenilenerek, kongre ve müzayede salonu olarak değerlendirilecek. 2010 yılı sonuna kadar tamamlanması planlanan projede, URTİM Kalıp ve İskele Sistemleri, 7/24 süpervizörlük hizmetiyle destek veriyor.

Projede kullanılan URTİM Kalıp Sistemleri



WOODSET Tırmanır Tek Yüz Perde Kalıp Sistemi

İlk kurulumda panolar, süpervizörler tarafından 250 cm yüksekliğinde montajlanarak hazırlandı. NPU 140’lık destek elemanlarının panolara sabitlenmesi ile perde montajı tamamlandı. Havuz tarafındaki perdelerde 250 cm olarak oluşturulan bu panolar, tırmanma konsolları ve ilave aksesuarlar yardımıyla tırmandırılarak 700 cm yüksekliğindeki perdelerin dökümü yapıldı.

WOODSET Dairesel Perde Kalıp Sistemi

İlk kurulumda 490 cm yüksekliğinde dairesel perde kalıp sistemi montajı yapıldı. Her katta aynı dairesel panolar demonte edilmeden dairesel perde dökümü yapıldı.

WOODSET Perde - Kolon Kalıp Sistemleri

Projede, değişken kolon ebatlarından dolayı daha ekonomik bir çözüm olan WOODSET Ayarlanabilir Kolon Kalıp Sistemi uygulandı.
 
WOODSET Şaft Kalıp Sistemi

İç asansör perdelerinde WOODSET Perde Kalıp Sistemine ilave olarak şaft platformları verildi. Bu sayede hem perde kalıplarının oturabileceği bir platform, hem de güvenli bir çalışma ortamı oluşturuldu.

SCAFSET-C Masa Kalıp Sistemi

Projede planlanan kaba inşaat süresine göre 1500 metrekare döşeme kalıbı önerildi. Kalıp sirkülasyonunun daha hızlı olabilmesi ve daha düşük işçilik için SCAFSET-C Masa Kalıp Sistemi uygulandı. Şantiyede montajı tamamlanan masalar, daha sonra demonte edilmeden masa yürütme arabalarıyla yatay yönde, masa taşıma çatalı ile düşey yönde sirküle edilerek katlar arası transfer edildi.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/ofton-elysium-urtim-kalip-ve-iskele-sistemleriyle-yukseliyor_81681.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!