Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

URTİM 'Güvenli İskele' Eğitimleri 4.000 Kişiye Ulaştı

İnşaatlarda ve tersanelerde yaşanan kazalar sebebi ile hayatını kaybedenlerin sayısının artması, iskele ve kalıp sistemleri sektörünün önemli aktörlerinden URTİM’i harekete geçirdi. 2004 yılından bu yana üniversitelerde, tersanelerde ve meslek liseleri ve yüksek okullarda iskele ve kalıp sistemleri eğitimleri veren URTİM, bu sayede 4 bin kişiyi

yapi.com.tr
URTİM 'Güvenli İskele' Eğitimleri 4.000 Kişiye Ulaştı

İnşaatlarda ve tersanelerde yaşanan kazalar sebebi ile hayatını kaybedenlerin sayısının artması, iskele ve kalıp sistemleri sektörünün önemli aktörlerinden URTİM’i harekete geçirdi. 2004 yılından bu yana üniversitelerde, tersanelerde ve meslek liseleri ve yüksek okullarda iskele ve kalıp sistemleri eğitimleri veren URTİM, bu sayede 4 bin kişiyi güvenli iskele konusunda bilinçlendirdi.

Seminerler 2004 yılında başladı

Şirket olarak sosyal sorumluluklarının bilincinde olduklarını ve bu doğrultuda iskele ve kalım sistemlerinin kullanımına yönelik seminerler verdiklerini ifade eden URTİM İskele ve Kalıp Sistemleri Genel Müdürü Serdar Urfalılar, “URTİM 2004 yılından bu yana İstanbul Teknik Üniversitesi, Yıldız Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi ve Trakya Üniversitesi gibi pek çok saygın üniversitemizin İnşaat Mühendisliği ve Mimarlık fakültelerinde kalıp ve iskele sistemleri konusunda bilinçlendirme seminerleri düzenliyor. Bunların yanı sıra meslek liseleri, yüksekokullar ve meslek odalarında endüstriyel kalıp sistemleri ve inşaatlarda doğru uygulamalara yönelik bilinçlendirme seminerlerimiz sürüyor” dedi.

7 yılda 4.000 kişiye eğitim verildi

Seminerlerin URTİM’in inşaat yüksek mühendisleri ve makine mühendislerinden oluşan uzman eğitim kadrosu tarafından verildiğine dikkat çeken Serdar Urfalılar, seminer sonucunda ise katılımcılara sertifika sunulduğunu kaydetti. Direkt olarak şantiyeci, tersane çalışanları ve restorasyoncu firmalar gibi uygulayıcı firmalara da eğitim semineri düzenlediklerini ifade eden Serdar Urfalılar, “URTİM sektörün kalıp ve iskele sistemlerinin doğru kullanımı konusunda bilinçlendirilmesinde öncülük ediyor. Bu amaçla bizler iş kazalarının önlenmesinde sosyal bir sorumluluk üstlendimizin bilincindeyiz. 7 yıl boyunca yaklaşık 4 bin kişiye seminer verdik ve şantiyelerde, üniversitelerde, meslek yüksek okullarında bilinçlendirme seminerlerimiz devam edecek” dedi.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/urtim-guvenli-iskele-egitimleri-4-000-kisiye-ulasti_87953.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!