Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Öğrenci Konukevi Tabelasıyla Kaçak Yapıya Göz Yumuldu

Bir şahsa ait olduğu belirtilen imara aykırı kaçak yapıya, “Sultanbeyli Belediyesi Kamu Yararına Öğrenci Konuk Evi” tabelası ile göz yumulduğu iddia edildi.

yapi.com.tr
Öğrenci Konukevi Tabelasıyla Kaçak Yapıya Göz Yumuldu

Sultanbeyli Belediyesi, bir şahsa ait olduğu belirtilen imara aykırı kaçak yapıya “Sultanbeyli Belediyesi Kamu Yararına Öğrenci Konuk Evi” tabelası ile göz yumdu. Binanın Kuran kursu olarak hizmete açılacağı belirtildi.

Cumhuriyet’ten Leyla Kılıç’ın haberine göre; isminin açıklanmasını istemeyen bir yurttaş, Sultanbeyli belediye başkan yardımcıları Erkan Dinç ve Yasir Ağırman hakkında “görevini kötüye kullanma” suçlarından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Savcılığa verilen dilekçede, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Mehdi Sokak’ta bulunan yapıya belediye imar plan notlarına göre en fazla dört kat izin verilmesi gerekirken, bodrum dahil 8.5 kat çıkıldığı belirtildi. Dilekçede ayrıca inşaatın belediyeye ait olmamasına karşın önüne Sultanbeyli Belediyesi tabelasının konulduğu kaydedildi.

Savcılığa yapılan suç duyurusunun üzerine Sultanbeyli Kaymakamlığı ise belediye başkan yardımcıları Dinç ve Ağırman hakkında “soruşturmaya izin yoktur” kararı verdi. Bunun üzerine aynı yurttaş, soruşturma izni vermeyen eski Sultanbeyli Kaymakamı Metin Kubilay hakkında da suç duyurusunda bulundu.

Haberin tamamına linkten ulaşılabilir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ogrenci-konukevi-tabelasiyla-kacak-yapiya-goz-yumuldu_187202.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!