Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

OnaltıDokuz: İstanbul’a Geniş Ekran Bakış

Four Seasons Bosphorus ve Four Seasons Sultanahmet otellerinin yatırımcısı Astay Gayrimenkul, 175 milyon dolar yatırım yaptığı, İstanbul’un gelişen merkezi Zeytinburnu’nda yükselen, ilk konut projesi ‘OnaltıDokuz İstanbul’un tanıtım toplantısını bugün (24 Şubat 2011) Four Seasons Bosphorus’da gerçekleştirdi.

yapi.com.tr
OnaltıDokuz: İstanbul’a Geniş Ekran Bakış

Four Seasons Bosphorus ve Four Seasons Sultanahmet otellerinin yatırımcısı Astay Gayrimenkul, 175 milyon dolar yatırım yaptığı, İstanbul’un gelişen merkezi Zeytinburnu’nda yükselen, ilk konut projesi ‘OnaltıDokuz İstanbul’un tanıtım toplantısını bugün (24 Şubat 2011) Four Seasons Bosphorus’da gerçekleştirdi.

Dünya konut trendinde, projelerin ağırlıklı olarak şehir merkezlerine doğru kaydığını belirten Astay Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Toprak, “Biz de İstanbullular için Marmara Denizi’nin kucağında, şehir dinamizminin ortasında ama aynı zamanda en dingin noktasında bir yaşam merkezi ürettik” dedi.



Mesut Toprak, tekstil sektöründe geçirdiği 35 yılı aşkın sürenin kendisine çok şey öğrettiğini ifade etti. Bu anlamda yola çıkarken yaptıkları her işte ‘en’lere ulaşma kararı aldıklarını aktaran Toprak, gayrimenkul projelerine ‘Four Seasons Bosphorus’ ve ‘Four Seasons Sultanahmet’ otellerini hayata geçirerek başladığını anlattı. Söz konusu iki otelinde ‘en’lere ulaşmayı başardığını belirten Toprak, “Bu başarılardan aldığımız güçle ve edindiğimiz bilgi birikimiyle ilk konut projemiz OnaltıDokuz İstanbul’u hayata geçirdik” dedi.

OnaltıDokuz İstanbul’u geleceği düşünerek biçimlendirdiklerini anlatan Toprak, proje kapsamında bölgeye en uygun mimari yapılanmanın seçildiğini belirtti. Meslek hayatı boyunca vazgeçmediği 3 temel konuyu ‘güvenilir işler yapmak’, ‘sektörün en iyileri ile çalışmak’ ve ‘takım çalışmasına inanmak’ şeklinde sıralayan Toprak, bu anlamda OnaltıDokuz İstanbul projesinde bu 3 unsuru bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Mesut Toprak’tan sonra söz alan Astay Gayrimenkul Genel Müdürü Atilla Öztürk, şehrin merkezi alanında iş yapmaktan ve Four Seasons Bosphorus ve Four Seasons Sultanahmet otellerinde olduğu gibi bayrağı yükseğe dikmekten mutluluk duyduklarını söyledi. Konut alanında yatırıma devam edeceklerini ve bu anlamda piyasanın güçlü bir aktörü olmayı hedeflediklerini anlatan Öztürk, önümüzdeki dönemde Avcılar, Bodrum ve İstanbul’da yeni projelere imza atacaklarını ifade etti.

İnsanların otel konforuna ve altyapısına sahip evlerde yaşama isteklerini bildiklerini belirten Öztürk, bu fikirden yola çıkarak OnaltıDokuz İstanbul’u hayata geçirdiklerini anlattı. Söz konusu projenin Zeytinburnu sahilinde denizi 180 derecelik açı ile görebilen üst düzey bir yaşam hizmeti sunduğunu sözlerine ekleyen Öztük, “Eğer İstanbul’da yaşıyorsak deniz manzarası bir lüks değil, ihtiyaçtı. Mümkünse bütün ünitelerimiz denizi kesintisiz görebilsin dedik ve yüzde 85’i denizi kesintisiz gören, üstelik Onaltı dokuz yani geniş ekran olarak gören bir yaşam alanı yarattık” dedi.

Öztürk, ayrıca projenin geniş bir peyzaja sahip olduğunu, sosyal donatı olanaklarının çok çeşitli imkanlar sunduğunu ve otopark sorununun ise tam anlamıyla çözülmüş olduğunu anlattı.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3  |   4  |   5  |   6
http://www.yapi.com.tr/haberler/onaltidokuz-istanbula-genis-ekran-bakis_85957.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!