Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Opendoors, Türkiye Geneli Bölgesel Bayilikler Veriyor

Kapı ve Pencere Sistemlerinde Avrupa’nın önemli markalarının Türkiye Distribütörlüğünü üstlenen Opendoors, Türkiye genelinde bölgesel bayilikler veriyor.

yapi.com.tr
Opendoors, Türkiye Geneli Bölgesel Bayilikler Veriyor

Sırbistan markası Stublina, Alman ECO Schulte, İtalyan ISEO ve yine Alman Deutschtec firmalarının Türkiye Distribütörlüğünü yapan Opendoors Kapı ve Pencere Sistemleri, tüm Türkiye genelinde bölgesel bayilikler vermeye hazırlanıyor.

Konuyla ilgili firmadan yapılan açıklamada, “Doğru ürünün doğru yerlerde buluşması amacıyla, stratejik hedeflerimize ulaşmak ve rekabet gücünü arttırmak arzusuyla şirketler arası iş birliğine değer veriyoruz. Bu anlamda, tüm Türkiye geneli bölgesel bayilikler veriyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

“Doğru ürün, doğru yer” sloganıyla yola çıkan Opendoors Kapı ve Pencere Sistemleri’nin temsilciliğini yaptığı Avrupa markaları arasında, Stublina, ECO Schulte, ISEO ve Deutschtec yer alıyor. Sırbistan markası Stublina, çift açılım ve cephe aksesuarlarıyla ön plana çıkıyor. Alman ECO Schulte ürünleri form ve dizaynı ile kaliteyi sunmayı vaat ederken, kapı kapatıcıları ve anti mikrobiyel kapı kollarıyla ürün çeşitliliğini arttırıyor. İtalyan ISEO ise panik aksesuarı, motorlu kilit ve masterkey sistemleriyle güvenlik ve yangın dayanımı alanında oldukça kuvvetli. Bir diğer Alman markası Deutschtec de otomatik, hijyenik kapı, panik kayar kapı, fotosel ve döner kapılarda üstün kalitesiyle modern giriş çözümleri üretiyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/opendoors-turkiye-geneli-bolgesel-bayilikler-veriyor_184769.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!