Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

OR-PEN, Çukurova’nın İlk PVC Kapı-Pencere Üretim Tesisi Olacak

Ortadoğu Alüminyum Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Aslan, yakında hizmete sokacakları ve 2 milyon dolarlık bir yatırımın yapıldığı OR-PEN, Çukurova B

PVC Market
4 OR-PEN, Çukurova’nın İlk PVC Kapı-Pencere Üretim Tesisi Olacak

b>Ortadoğu Alüminyum Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Aslan, yakında hizmete sokacakları ve 2 milyon dolarlık bir yatırımın yapıldığı OR-PEN, Çukurova Bölgesi’nin ilk PVC kapı-pencere profil doğrama üretim tesisi olduğunu söyledi.

Ortadoğu Alüminyum, Çukurova’nın ilk PVC kapı-pencere profil doğrama üretim tesisini “OR-PEN” markasıyla hizmete sunuyor. Ortadoğu Alüminyum Metalurji Profil İml.Paz.Tic.Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Aslan, yakın zamanda devreye girecek olan tesisin 2 milyon dolarlık bir yatırım ile gerçekleştirildiğini söyledi.

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde 20 bin metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 27 bin metrekare alan üzerinde güneş ısı kolektör panelleri, alüminyum ve PVC sektörlerinde 20 yıldır Ortadoğu Alüminyum ve Aslanlar Metal olarak şirketlerinin faaliyette olduğunu belirten Hikmet Aslan, OR-PEN markasıyla hizmete girecek PVC kapı-pencere profil doğrama üretim tesislerinin 4 bin metrekare kapalı alana kurulduğunu söyledi. PVC sektöründe de alüminyumda olduğu gibi iddialı olduklarını vurgulayan Aslan şunları söyledi: “İlk olarak Çukurova Bölgesi’nde, daha sonra ülke genelinde bayilikler vereceğiz. PVC kapı ve pencere imalatçılarına her türlü kolaylığı göstereceğiz. OR-PEN markasının üretileceği bölümde 30 kişi çalışacak. Bu markayı Ortadoğu ve Avrupa ülkelerine de taşımayı amaçlıyoruz.”

http://www.yapi.com.tr/haberler/or-pen-cukurovanin-ilk-pvc-kapi-pencere-uretim-tesisi-olacak_4517.html

Read Comment Section
4 Yorum Yorum Yaz
  • fiyat listesi rica ederim. 05326669855 YANITLA
  • Hayırlı olsun.Selam ile. YANITLA
  • konyada alüminyum cam pvc sektöründe faaliyet gösteriyoruz numune profil ve fiyat listesi istiyorum 0554 7486009 YANITLA
  • ben denizliden yazıyorum bayilik veya bölge bayiliği icin. ayhan_hedefpen@hotmail.com YANITLA
4 yorumdan 4 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!