Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Otopark Şikayetleri Dikkate Alınacak

Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, kentteki işlek cadde ve sokakların otopark olarak kullanılmasıyla ilgili ek bir karar alındı. Bulvar, cadde ve sokakların yol boyu otopark olarak kullanılmasına ilişkin kararın bölge sakinleri ve esnafının şikayetleri dikkate alınarak yeniden değerlendirilmesi kabul edildi.

Hürriyet Ankara
Otopark Şikayetleri Dikkate Alınacak

Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı olağan toplantısının ilk gününde belediyenin tartışma yaratan uygulamalarından kentteki işlek cadde ve sokakların otopark olarak kullanılmasıyla ilgili ek bir karar alındı. İşletmesi ANFA tarafından yapılan bulvar, cadde ve sokakların yol boyu otopark olarak kullanılmasına ilişkin kararın bölge sakinleri ve esnafının şikayetleri dikkate alınarak yeniden değerlendirilmesi oybirliği ile kabul edildi.

Modern yaklaşımlar

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek başkanlığında yapılan toplantıda, Gökçek, Büyükşehir Belediyesi’nin merkezi hizmet binasının ışıklandırılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Gökçek şunları söyledi:

“Gençlik Parkı’na Atatürk’ün sözünü aktaran, manasını ifade eden büyük bir anıt diktik. Ayrıca Gençlik Parkı’nın yedi ayrı yerinde siluet halinde bütün duvarlara Atatürk’ü yansıtıyoruz. Artık modern çağda, bu tip modern tarzda yaklaşımlar çok daha mantıklı oluyor. Zannediyorum bir ay içerisinde ihaleye çıkacağız.

Atatürk dört bir yanda

Belediye binamızın ışıklandırılması ve aydınlatılması ile ilgili bir çalışma yapıyoruz. Özellikle özel günlerde özel aydınlatmalar yapacağız, aynı şekilde Atatürk’ün siluetini Ankara’nın dört bir tarafından görülecek tarzda yansıtmayı düşünüyoruz. Daha çağdaş yaklaşımlar uygulamak istiyoruz.”

Öte yandan Meclis’te, 1999 yılından bu yana Gazi Üniversitesi işbirliği ile kesintisiz sürdürülen BELTEK mezunlarını sevindirecek de bir karar aldı. BELTEK mezunlarının sertifikalarının geçerliliğinin artırılması için Milli Eğitim Bakanlığı ile ek bir protokol imzalanacak. 

ETİKETLER: kent ulaşım
http://www.yapi.com.tr/haberler/otopark-sikayetleri-dikkate-alinacak_82610.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!