Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Oyak Teknoloji "Atakent Konut Tahsis Projesi"ni Tamamladı

2002 yılından bu yana hizmet veren Oyak Teknoloji Bilişim ve Kart Hizmetleri A.Ş. (OYTEK), Ankara Eryaman "Atakent Konut Tahsis Projesi" çalışmalar

Dünya



b>2002 yılından bu yana hizmet veren Oyak Teknoloji Bilişim ve Kart Hizmetleri A.Ş. (OYTEK), Ankara Eryaman "Atakent Konut Tahsis Projesi" çalışmalarını bitirdi.

OYTEK'ten yapılan açıklamaya göre, OYAK ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) Oyak üyelerini yaşam koşullarına uygun konut sahibi yapmak amacıyla, Ankara Eryaman'da başlattığı "Atakent Konutları" yapım projesinde yer alan OYTEK çalışmalarını tamamladı. İç kaynak kullanılarak tamamlanan bu projede veri işleme ürünleri, Dilbilim Teknolojisi Veri yakalama ile özel konut tahsis yazılımı çözümleri kullanılarak form dizayn, form ve ekli dökümanları tanıma ve ayrıştırma, manyetik arşiv ve raporlama hizmetleri verildi.

İnşaat sektöründeki çalışmalarını Eryaman "Atakent Konut Tahsis Projesi" ile hayata geçiren OYTEK, sahip olduğu ICR teknolojisini farklı uygulamalar ile diğer sektörlerdeki projelerde de yer almayı amaçlıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/oyak-teknoloji-atakent-konut-tahsis-projesini-tamamladi_9342.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!