Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Özyurtlar, Kırklareli’de 2 Bin 500 Konut Yapacak

Bugüne kadar Esenyurt, Beylikdüzü ve Bahçeşehir’de 5 bin aileyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat, İstanbul dışındaki ilk projesini Kırklareli Lüleburgaz Büyükkarıştıran’da gerçekleştiriyor. Üç etaptan ve 2 bin 500 konuttan oluşan projede 37 metrekare 1+0 dairenin fiyatı 44 bin liradan başlıyor

yapi.com.tr
Özyurtlar, Kırklareli’de 2 Bin 500 Konut Yapacak

nşaat sektöründe 21 yılı geride bırakan Özyurtlar İnşaat, İstanbul dışındaki ilk projesini Kırklareli Lüleburgaz Büyükkarıştıran’da hayata geçiriyor. 250 bin metrekare alan üzerinde 2 bin 500 konutluk bir yaşam alanı inşa edeceklerini söyleyen Özyurlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Projenin ilk etabını bu ay satışa sunacağız. Birinci etap 3 blok halinde 260 daireden oluşacak. Temeli Nisan ayı ortasında atılacak olan birinci etap 2013 yılının sonunda tamamlanacak. Projede 1+0, 1+1,  2+1 ve 3+1 konut tipi yer alacak. Dairelerin büyüklüğü 37 metrekare ile 136 metrekare arasında değişecek” dedi.

Projede yer alan 37 metrekare büyüklüğündeki 1+0 dairenin fiyatının 44 bin liradan, 66 metrekare büyüklüğündeki 1+1 dairelerinse 59 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulacağını  ifade eden Özyurt, “Projede iki farklı büyüklükte 2+1 daire bulunacak. 86 metrekare büyüklüğündeki 2+1 daireler 89 bin liradan, 116  metrekare büyüklüğündeki 2+1 dairelerse 119 bin liradan başlayan fiyatlarla satılacak. 136 metrekare büyüklüğündeki 3+1 dairelerin fiyatıysa 149 bin liradan başlayacak” diye konuştu. 

20 milyon lira harcayacak

Projenin ilk etabının 20 milyon liraya mal olacağını açıklayan Özyurt şunları söyledi:

“Biz bugüne kadar Esenyurt, Beylikdüzü ve Bahçeşehir üçgeninde 5 binden fazla aileyi ev sahibi yaptık. Bu bizim şehirdışındaki ilk projemiz. Kırklareli’nde böylesi bir proje yapmamızın bir çok nedeni var. Birincisi Kırklareli Lüleburgaz Büyükkarıştıran İstanbul’a çok yakın. İkincisi nitelikli konut projesi sayısı yok denecek kadar az. Üçüncüsüyse bir sanayi şehri olması nedeniyle çok fazla beyaz ve mavi yakalı insanımızın yaşaması”.

Prim potansiyeli yüksek

Projede 2 bin 500 konutun yanı sıra yaşam kalitesi ve rahatlığı için düşünülmüş ticari alanların da yer alacağını belirten Özyurt, “Kırklareli Lüleburgaz Büyükkarıştıran projemiz çok iyi prim yapacak bir lokasyonda yer alıyor. Bu nedenle öncelikle Kırklareli ve Lüleburgaz civarında çalışanların büyük ilgi göstereceğine inanıyoruz. Ancak İstanbul’dan da yatırımcılar gelip konut alacaktır” açıklamasında bulundu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ozyurtlar-kirklarelide-2-bin-500-konut-yapacak_91615.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!