Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

PAGDER Avrupa Devleri Arasında

PAGDER (Plastik Sanayicileri Derneği), Avrupa Plastik ve Kauçuk İşleme Makinecileri Üreticileri Birliği, EUROMAP’in (European Committe of Machinery Manufacturer For The Plastics and Rubber Industries) 9’uncu üyesi oldu.

yapi.com.tr
PAGDER Avrupa Devleri Arasında

b>PAGDER (Plastik Sanayicileri Derneği), Avrupa Plastik ve Kauçuk İşleme Makinecileri Üreticileri Birliği EUROMAP’in (European Committe of Machinery Manufacturer For The Plastics and Rubber Industries) 9’uncu üyesi oldu. PAGDER Genel Sekreteri Barbaros Demirci de EUROMAP Yönetim Kurulu Üyeliği’ne seçildi.

EUROMAP, Avrupa plastik ve kauçuk işleme makineleri, aksam ve parçaları üreticilerinin sorunlarının çözümüne yönelik öneriler geliştiren, üyelerinin teknik, dış ticaret, fuarlar, pazarlama stratejileri ve çevre ile ilgili ortak faaliyetlerine yardımcı olacak çalışmalar yapan önemli bir sivil toplum örgütü. Türkiye’nin üyeliğe kabul edildiği örgütün diğer üyeleri arasında, Almanya, İtalya, İngiltere, Lüksemburg, İspanya, Fransa, İsviçre ve Avusturya bulunuyor.

Üyelikle ilgili değerlendirmelerde bulunan PAGEV (Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı) ve PAGDER Genel Sekreteri Barbaros Demirci, PAGDER’in EUROMAP’e üye olmasının ve yönetim kurulunda temsil edilmesinin, Türk plastik sektörünün Avrupa Birliği ülkeleri arasında, önemli bir global oyuncu olacağına duyulan inançtan kaynakladığını belirtti. PAGEV’i temsilen PlasticsEurope ve EuPC direktörler kurulunda da görev alan Barbaros Demirci, EUROMAP üyeliğinin PAGEV ve PAGDER’e Avrupa ve dünya plastik ve kauçuk makineleri üreticileri nezdinde önemli bir prestij sağlayacağını da dile getirdi.

Barbaros Demirci, üyelik sayesinde PAGEV ve PAGDER üyelerinin dünya plastik makine üretim ve ticareti ile ilgili bilgilere ve hazırlanan raporlara kolayca ulaşılabileceğinin altını çizdi. Demirci, ayrıca Türk plastik işleme makine üreticilerinin Avrupa’da daha yakından tanınmasını sağlamak için önümüzdeki yıllarda EUROMAP Genel Kurulu’nun, Türkiye’de yapılması için girişimlerde bulunacağını vurguladı.

Barbaros Demirci, bu platform aracılığıyla üyelerin sorunlarına ve çalışmalarına yardımcı olmak için iletişim, çevre, AB, pazarlama, teknik servis sağlama gibi konularda oluşturulan çalışma gruplarına PAGDER üyelerinin katılması için de çağrıda bulundu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/pagder-avrupa-devleri-arasinda_58053.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!