Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Pak Siding, Dış Cepheleri Değiştiriyor

Pak Siding dış cephe kaplaması, oturulabilir tüm mekanların görüntüsünü değiştirirken, ısıdan, sesten soğuk ve sıcaktan etkilenmiyor. ABD’de

Ticaret
2


b>Pak Siding dış cephe kaplaması, oturulabilir tüm mekanların görüntüsünü değiştirirken, ısıdan, sesten soğuk ve sıcaktan etkilenmiyor.

ABD’de ve tüm Avrupa ülkelerinde uzun yıllardır dış cephe kaplama malzemesi olarak güvenle kullanılan Pak Siding, Türkiye’de de inşaat sektöründen talep görmeye başladı. İnşaat sektörünün çok fazla hareketli olmamasına karşın, iyi talep bulan bu ürünün, önümüzdeki günlerde daha aranır olacağı öne sürülüyor.

Pakpen Plastik’in Bursa Bayilerinden Espen Yapı yöneticilerinden Güler Sütçü, son yıllarda yerli halkın dış cephe malzemesi olarak Pak Siding’i tercih etmeye başladığını söyleyerek, “Soğuk, sıcak ve ses geçirmeyen ısıdan tasarruf sağlayan bu ürün, ilk etapta pahalı gibi görünse de, uzun yıllar dikkate alındığında, kaplama malzemelerinden daha ucuza geliyor” dedi. Kolay yıkanabilen, silinebilen Pak Siding’in en fazla satılan renkleri arasında yavru ağzı, bej, krem, siyah ve pembenin tutulduğunu işaretleyen Sütçü, oturulabilir tüm mekanlardan, evlerden, fabrikalardan ve okullardan sonra son aylarda kooperatiflerden de taleplerin gelmeye başladığını belirtti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/pak-siding-dis-cepheleri-degistiriyor_12797.html

Read Comment Section
2 Yorum Yorum Yaz
  • binamın 3.katını siding yaptırmak istiyorum. bana ulaşırsanız ve bir fiyat verirseniz sevinirim. Tlf 05378378501. mutonetoldo@hotmail.com YANITLA

    TİMUR ASLAN

    şehir neresidir!!

2 yorumdan 2 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!