Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

PAKPEN Ege Bölge Müdürlüğü Yeni Plazasında Hizmet Verecek

Pakpen Şirketler Grubu'nun 1997 yılından bu yana faaliyette olduğu İzmir'deki Ege Bölge Müdürlüğü, artan iş hacmi nedeniyle yeni plazasına taşındı. Tö

PAKPEN/Özlem Güller
1 PAKPEN Ege Bölge Müdürlüğü Yeni Plazasında Hizmet Verecek

akpen Şirketler Grubu'nun 1997 yılından bu yana faaliyette olduğu İzmir'deki Ege Bölge Müdürlüğü, artan iş hacmi nedeniyle yeni plazasına taşındı. Törenle açılan Gaziemir'deki yeni Ege Bölge Müdürlüğü 100'ü aşkın bayiyi bünyesinde barındırıyor.

Pakpen Şirketler Grubu'nun Türkiye genelindeki dört bölge müdürlüğünden biri olan Ege Bölge Müdürlüğü, bundan böyle Gaziemir'deki yeni "Akıllı Bina"da hizmet verecek.

Pakpen Şirketler Grubu'nun Ege Bölge Müdürlüğü'nün yeni binası Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuza'nın ve İzmir'in önde gelen işadamları ile seçkin davetlilerin katıldığı bir törenle hizmete açıldı.

Törende konuşan Pakpen Şirketler Grubu Başkanı Mehmet Tuza, Pakpen'in Ege Bölge Müdürlüğü'nün 100'ü aşkın bayiyi bünyesinde barındırdığını belirterek, yeni bina ihtiyacının artan iş hacminden doğduğunu söyledi. Tuza, 2 bin metrekarelik kullanım alanına sahip 3 katlı müstakil plazanın 500 metrekarelik showroom'u, 300 metrekarelik açık teşhir yeri ve 500 metrekarelik otoparkıyla; bayilerin yanında tüketicilere de daha iyi hizmet vermeyi hedeflediklerini anlattı.

Türkiye ve yurtdışı satışlarını bayilik teşkilatı ile gerçekleştiren Pakpen'in üretim tesislerinin tümü Konya Organize Sanayi Bölgeleri'nde yer alıyor. Pakpen ve Paksiding markalarının üretici firması IBG-Pakplastik A.Ş. PVC kapı, pencere ve panjur sistemleri sektöründe yıllık 40 bin ton üretim kapasitesine sahip bulunuyor. IBG-Pakplastik A.Ş. 30 bin metrekarelik mevcut tesislerin yanısıra oluşturulan toplam 150 bin metrekarelik yeni entegre tesislerinde Pak Siding'in üretimini gerçekleştiriyor. Tam otomosyon tekniği ile üretim yapan tesisler, sektöründe ilk ISO 9002 belgeli tesisler olma özelliğine sahip.

Sektörde birçok yeniliğe imza atan Pakpen Şirketler Grubu, yeni dış cephe kaplamasını Türkiye'de ilk kez "Pak Siding" adıyla pazara sundu. Pakpen'in tam donanımlı labaratuarlarında zorlu test koşullarında denenen Pak Siding, TSE belgesiyle yüzde 100 yerli olarak Konya'da üretiliyor. Ayrıca Pakpen, Türkiye'de ilk kez Pakpen Country adıyla çit sistemleri üreten bir firma konumunda bulunuyor.

Teknolojisi ve kalitesiyle kendini kanıtlayan Pakpen, İstanbul, İzmir, Ankara, Konya Bölge Müdürlükleri ve Türk Cumhuriyetleri'nden Avrupa'ya yayılmış 90'a yakın bayi ağı ile hizmet veriyor. 2000 yılından itibaren Rusya'da da üretime başlayan; Ortadoğu, Asya ve Avrupa'da söz sahibi olan Pakpen, üretiminin yüzde 20'sini yaklaşık 30 ülkeye ihraç ediyor.

KURULUŞ KÜNYESİ:

Adı: Pakpen Şirketler Grubu
Kuruluş Tarihi: 1990
Yönetim Kurulu Başkanı: Mehmet Tuza
Kayıtlı Sermaye: 2.5 Trilyon
Sermaye Yapısı: Aile Şirketi
2002 Cirosu: 35 Trilyon
2003 Hedefi: 45 Trilyon
İstihdam: 400 Kişi
Faaliyet Alanı: PVC Kapı-Pencere ve Panjur Sistemleri Vinil Dış Cephe Kaplamaları

http://www.yapi.com.tr/haberler/pakpen-ege-bolge-mudurlugu-yeni-plazasinda-hizmet-verecek_4866.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • merhabalar ilimiz aksaray bölgesinde. bayileriniz var ve bunlara yenisini eklemeyi düşünür müsünüz? bayilik hakkında görüşmek istiyorum. hazin_85_yusuf_1985@hotmail.com YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!