Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Patronlar Vergi İçin Likör Fabrikasında Ağırlanacak

Büyük patronlara hizmet verecek özel Vergi Dairesi'nin genel merkezi Mecidiyeköy'de Ali Sami Yen Stadyumu'nun yanındaki Likör Fabrikası olacak.

Sabah Gazetesi
Patronlar Vergi İçin Likör Fabrikasında Ağırlanacak

üyük patronlara hizmet verecek özel Vergi Dairesi'nin genel merkezi Mecidiyeköy'de Ali Sami Yen Stadyumu'nun yanındaki Likör Fabrikası olacak.

Gelir İdaresi'nin yeniden yapılandırılması kapsamında ele alınan Büyük Mükellefler Vergi Dairesi çalışmaları sürüyor. Bu doğrultuda İstanbul'da Ali Sami Yen Stadyumu'nun yanındaki Likör Fabrikası VIP mükelleflerin vergi dairesi olacak. Vergi dairesine dönüştürülmesi için planları hazırlanan fabrikada dönüşüm işleminin üç hafta içinde bitirileceği ifade edildi. Maliye Bakanlığı Tekel Genel Müdürlüğü'nden alınan bina karşılığında Tekel'e Maliye'nin Şişli Bomonti'de bulunan bir binası verildi.

Özel temsilci

Gelir İdaresi, büyük mükelleflerin seçiminde, cirolar, ödenilen vergi ve aktif büyüklük kriterleri üzerinde duruyor. Büyük mükelleflerin bu kriterleri göre mi yoksa karma bir sistemle mi tespit edileceği konusu, yürütülen çalışmaların ardından kesinleşecek. Büyük mükellef kriterinin belirlenmesinin ardından, kriterlere uyan büyük mükelleflerin listesi hazırlanacak. Büyük Mükellefler Vergi Dairesi'nde, bankalardaki özel müşteri temsilciliğine benzer bir çalışma sistemi bulunacak. Dairede, her büyük mükellefe hizmet sunan özel bir görevli olacak. Mükellefin vergiyle ilgili bütün işlemlerini bu görevli yürütecek. Mükteza gibi durumlarda da aynı görevli, gerekli çalışmaları yapacak. Söz konusu görevli, yeni bir faaliyetin vergisel boyutları konusunda da, mükellefe yol gösterecek. Mükellefe yönelik vergi denetimleri ise görevlinin de yardımıyla, vergi inceleme elamanları tarafından gerçekleştirilecek. Büyük mükellefler Vergi Dairesi bünyesinde bulunan mükellefler, bu şekilde Maliye'den bir nevi özel hizmet alacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/patronlar-vergi-icin-likor-fabrikasinda-agirlanacak_48517.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!