Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

PAÜ Hastanesinin Bahçesine Sahra Hastanesi Kuruldu

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi koronavirüse karşı tüm hazırlıklarını tamamladı. Bahçeye kurulan çadırlar ile birlikte personel de hazır hale getirildi.

yapi.com.tr
PAÜ Hastanesinin Bahçesine Sahra Hastanesi Kuruldu

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne polikliniklere gelen hastaların ateşi girişte ölçülüyor ve hastalar hastaneye tek girişten alınıyor. Ayrıca UMKE ve AFAD tarafından verilen çadır ve konteyner Acil Servis önünde kurularak, içleri tam teçhizat ile donatıldı. Bu çadırlarda hastalar hem koronavirüs (COVID-19) enfeksiyonu açısından değerlendiriliyor, hem de olası vakaların tetkik ve tedavi aşamaları buralarda başlıyor. Böylelikle hastanede halihazırda yatmakta olan hastaların ve çalışanların güvenliği de sağlanıyor. Durumu daha acil olan hastalar için ise acil servis içerisinde ayrı bir solunum acili alanı hizmet veriyor.

İHA’da yer alan habere göre; Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Sağlık Bakanlığı tarafından Denizli Sağlık Müdürlüğü aracılığıyla kişisel koruyucu ekipman temini yapıldı. Ticaret Odası ve Ticaret Borsası tarafından bin litre dezenfektan ve 500 adet tulum bağışlandı. Denizli Ticaret Odasının girişimleri ile işadamı Nevzat Özel tarafından solunum cihazı, marketler zinciri bir firma tarafından temizlik ürünleri ve kişisel kullanım için genel ihtiyaç malzemeleri bağışı gerçekleştirildi. Denizli İhracatçılar Birliği tarafından ise maske, Eczacılar Odası tarafından dezenfektan bağışı yapan ayrıca diğer bağış yapan tüm firmalara ve kurumlara bu dönemde desteklerini esirgemedikleri için teşekkür ederiz. Bizi yalnız bırakmayan tüm işadamlarımıza Pamukkale Üniversitesi Hastanesi adına çok teşekkür ediyor ve hastalarımıza da acil durumları olmadıkça hastaneye gelmemelerinin hem kendi sağlıkları hem de sevdiklerinin sağlığı açısından çok önemli olduğunu tekrar hatırlatmak istiyorum.” diyerek açıklamalarda bulundu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/pau-hastanesinin-bahcesine-sahra-hastanesi-kuruldu_179366.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!