Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Peli, Ustalarıyla Buluştu

Peli’nin organize ettiği "Usta Buluşmaları"nın ilk durağı 16 Ağustos’ta Adana oldu. Buluşmalar 17 Ağustos Mersin, 18 Ağustos Gaziantep, 19 Ağustos Şanlıurfa ve 20 Ağustos’ta Diyarbakır’da devam etti. Düzenlenen toplantılarda Peli, katılımcılara yeni ürünler, doğru uygulamalar hakkında bilgiler verdi, onların önerilerini dinledi.

yapi.com.tr
Peli, Ustalarıyla Buluştu

Ustalar için düzenlenen toplantıda Peli adına açılış konuşmasını Müşteri İlişkileri Yöneticisi Kerem Aydın yaptı. Peli’nin Vezirköprü’deki üretim tesislerinin anlatıldığı tanıtım filmi ile devam eden seminerde Kerem Aydın hazırladığı sunumla uygulama konusundaki teknik bilgileri aktardı. Aydın uygulama hataları, sahada yaşanan farklı deneyimlerden örnekler, uygulama yaparken doğru koşulların nasıl sağlanacağı gibi konuları içeren sunumunun ardından Marka ve Ürün Müdürü Akif Demirkol’un sunumu ile devam etti. Üretimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tuncer Üstündağ’ın hazırladığı sunumdan sonra detaylı bilgiler içeren toplantıda ustaların soruları yanıtlandı.

" İş Ortaklarımızın Yanındayız"
Peli, yeni ürünler, ürün özellikleri, saha deneyimleri, montaj ve uygulamalar gibi detayları içeren toplantıda ustaların sorularını yanıtladı, isteklerini ve önerilerini dinledi.

Adana

Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Burak Güven Orhun, Bölge Ustaları, Adana, Mersin, Gaziantep, Şanlıurfa ve Diyarbakır Ana Bayiileri, Pazarlama Ekibi, fabrika yetkililerinin de katılım gösterdiği toplantıda ustalar ve Peli arasındaki bağ kuvvetlendi.

Diyarbakır

Seminerin ardından ustalarla akşam yemeğinde beraber olan Peli ekibi, yemekte de ustalarla sohbetler ederek ustaların merak ettiği soruları yanıtladı. Sıcak sohbetlerin yaşandığı yemekte Peli’nin ustalar ve bayilerine özel hayata geçirdiği Sadakat Programı ve Pelipuan hakkındaki yeniliklerle ilgili de bilgiler paylaşıldı.


*

Turanlar Grup Hakkında

1953 yılında Hasan, Fuat ve Nihat Turan kardeşler tarafından kurulan; orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren bir şirketler grubudur. Üretim faaliyetlerini, Vezir Köprü Orman Ürünleri ve Kâğıt Sanayi A.Ş., Pelit Arslan Kontrplak Fabrikası A.Ş. ve Pelit İnşaat Kalıp Sist. San. ve Tic. AŞ.’de gerçekleştirmektedir. Turizm faaliyetlerini ise Turan Prince World Tatil Köyü ve Sentido Turan Prince’de devam ettirmektedir. Vezirköprü Fabrikası grubun üretim kapasitesi ve ürün çeşitliliğiyle lokomotifi konumundadır. 1996 yılında yapılan özelleştirmeyle alınan fabrika, 100 milyon Euro’yu aşan bir öz sermaye yatırımıyla Peli Parke, Peli DK (Dekoratif Kapılar) ve Peli Paper markalarının üretimini gerçekleştirmektedir.

Vezir Ağaç, yani Vezirköprü Orman Ürünleri ve Kağıt Sanayi A.Ş., Karadeniz Bölgesi’nin en büyük entegre orman ürünleri sanayi tesislerinden biridir. Üretimi olan Tutkal, MDF, Yonga Levha, Melamin Kaplı MDF-Yonga Levha, Laminat Parke, Kontrplak, Egzotik ve İnşaatlık Kereste, Endüstriyel Ahşap Kalıp Sistemleri, Süpürgelik, Kapı, Filtre Kağıt Çay Poşet, Akü Kağıdı ile entegre bir tesistir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/peli-ustalariyla-bulustu_186825.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!