Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Pelican Hill'in Yatırımcısı Yenibosna'ya 'Lüks' Getirecek

Pelican Hill'in yatırımcısı Yenibosna'ya 'lüks' getirecek

Vatan Gazetesi



stanbul'un en büyük ölçekli villakent projesi Pelican Hill'i gerçekleştiren Kameroğlu, Keleşoğlu ve Gül İnşaat (KKG Grubu) orta üstü gelir grubuna proje üretmek için kolları sıvadı. Yasemin Konakları, Yenibosna'da içinde fitness center'dan açık-kapalı havuza ve 24 saat güvenliğe kadar pek çok sosyal alan bulunan ilk proje olma özelliği taşıyor. 17 blokta 170 metrekare tümü 3+1, 340 adet daireden oluşan projede metrekare fiyatı ise ortalama 1.300 dolar olacak.

Keleşoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hicabi Keleş, "Yenibosna, nitelikli konut ihtiyacı olan ve İstanbul'un gelişeceği yerlerden biri. Projeyi bu yıl sonuna kadar saüşa sunacağız" dedi. Keleşoğlu İnşaat olarak Gürpınar'da da proje üreteceklerini söyleyen Keleş, "Ginza adındaki bu proje ise büyüklüğü 80-250 metrekare arasında 1+1'den 4+1'e değişen 172 daireden oluşacak. Fiyatların ortalama 1.400 doları bulacağı proje Marmara Denizi ve Büyükçekmece Gölü manzaralı olacak" diye konuştu.

Antalya'da Ağustos'ta Mavi Kumsal Residence adında 1+1'den 3+lre 73 dairelik bir projeyi satışa sunacaklarını söyleyen Keleş, en az 40 milyon dolar yatırımla 7 yıldızlı lüks otel inşa etmek için de arsa aradıklarını açıkladı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/pelican-hillin-yatirimcisi-yenibosnaya-luks-getirecek_45694.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!