Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Peribacası Pansiyonuna İlgi Artıyor

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya’da, turistler peribacalarında konaklama imkanı bulabiliyor. Nevşehir’in Göreme beldesindeki peribacalarının içine açılan pansiyonlar, geceliği 50-250 dolar arasında değişen konaklama ücretleri ile müşterilerinin modern yaşamdaki tüm ihtiyaçlarını, doğa harikası peribacaları içinde karşılıyor.

Radikal Gazetesi
Peribacası Pansiyonuna İlgi Artıyor

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya’da, turistler peribacalarında konaklama imkanı bulabiliyor. Nevşehir’in Göreme beldesindeki peribacalarının içine açılan pansiyonlar, geceliği 50-250 dolar arasında değişen konaklama ücretleri ile müşterilerinin modern yaşamdaki tüm ihtiyaçlarını, doğa harikası peribacaları içinde  karşılıyor. İçleri yaz aylarında serin, kış aylarında da sıcak olan peribacaları, pansiyon hizmeti ile turistlerin her mevsim ilgisini çekiyor.

Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı  Mustafa Durmaz, bölgeye gelen gerek yerli gerekse yabancı turistlerin, normal pansiyonlar yerine peribacası pansiyonları tercih ettiklerini söyledi. Yaz aylarında genellikle İngiliz, kış aylarında ise Uzakdoğulu turistleri  ağırladıklarını dile getiren Durmaz, eskiden peribacası pansiyonlara sadece yabancıların ilgi duyduğunu, son zamanlarda ise yerli turistlerin ilgisinin de arttığını ifade etti. Bölgede yaklaşık 30 peribacası pansiyon bulunduğu belirtiliyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/peribacasi-pansiyonuna-ilgi-artiyor_64877.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!