Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Plastik Boru Sektöründeki Son Gelişmeler Paylaşıldı

PAGEV'in (Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı) 45 yılı aşkın süredir eğitim, ürün test ve sertifikasyonu, araştırma ve yönetim sistemleri belgelendirme konularında Avrupa’nın önde gelen servis sağlayıcısı olan SKZ ile işbirliğiyle düzenlediği Uluslararası Plastik Boru Sistemleri Konferansı, 29 – 30 Eylül 2009

yapi.com.tr
Plastik Boru Sektöründeki Son Gelişmeler Paylaşıldı

PAGEV'in (Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı) 45 yılı aşkın süredir eğitim, ürün test ve sertifikasyonu, araştırma ve yönetim sistemleri belgelendirme konularında Avrupa’nın önde gelen servis sağlayıcısı olan SKZ ile işbirliğiyle düzenlediği Uluslararası Plastik Boru Sistemleri Konferansı, 29 – 30 Eylül 2009 tarihlerinde Novotel’de gerçekleşti.

Almanya, İsviçre, Birleşik Arap Emirlikleri, İran ve İsrail gibi dünyanın çeşitli ülkelerinden katılımcı ve konuşmacıların katıldığı konferansın başkanlığını SKZ Almanya’dan Jürgen Wüst yaptı. PAGEV ve PAGDER Genel Müdürü Barbaros Demirci, Türk plastik endüstrisini tanıttı. 

Boru sektöründeki en son gelişmeleri, malzeme ve uygulamaları tartışmak için önemli bir platform yaratan konferans sayesinde uluslararası katılımcılar, Türkiye ve Asya pazarını tanıma fırsatı buldu. Türkiye’den konferansa katılan firmalar ise dünyadaki en son yenilikler ve uygulamalar hakkında bilgi aldı ve firmalarını tanıtma olanağına sahip oldu. Konferans, potansiyel iş ortaklıklarının oluşmasına da aracılık etti.

Türkiye’den ve yurtdışından uzmanların konuşmacı olarak katıldıkları Uluslararası Plastik Boru Sistemleri Konferansı’nda ele alınan konu başlıkları ise şöyle;

• Gaz, içme suyu ve ısıtma sistemleri için basınçlı borular
• Boru ve bağlantı elemanlarındaki gelişmeler
• En yeni malzemeler ve uygulamaları
• Türkiye’deki plastik boru piyasası ve gelecek eğilimler
• Projeler ve vaka çalışmaları
• Kalite güvence ve sertifikasyon

PAGEV ve SKZ 2010’da Avrupa, Ortadoğu ve Türkiye’den dinleyici ve konuşmacıların katılacağı daha büyük bir konferans düzenlemek için anlaşmaya vardı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/plastik-boru-sektorundeki-son-gelismeler-paylasildi_73489.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!