Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Point Hotel Barbaros Mayıs'ta Kapılarını Açıyor

Point Hotel Barbaros, çağdaş sanat ve iç mimari ile en son teknolojik yeniliklerin bir arada olduğu 'Art Tech' konseptiyle Esentepe’de şehir otelciliğine yeni bir soluk getirecek. Özbek Turizm, Point Hotel Barbaros ile modernliğin kültür, çağdaş sanat ve yaşam stili ile buluştuğu yeni bir şehir oteli anlayışı sunma iddiasında.

yapi.com.tr
1 Point Hotel Barbaros Mayıs'ta Kapılarını Açıyor

Point Hotel Barbaros, çağdaş sanat ve iç mimari ile en son teknolojik yeniliklerin bir arada olduğu 'art tech' konseptiyle Esentepe’de şehir otelciliğine yeni bir soluk getirecek. Özbek Turizm, Point Hotel Barbaros ile modernliğin kültür, çağdaş sanat ve yaşam stili ile buluştuğu yeni bir şehir oteli anlayışı sunma iddiasında.

İş ve turistik amaçla seyahat edenlerin tüm ihtiyaçlarına cevap vermeye yönelik tasarlanan, şehrin merkezinde oluşuyla ulaşım açısından misafirlerine büyük bir rahatlık sağlayacak 21 katlı Point Hotel Barbaros’ta 52'si executive olmak üzere 210 oda ve bir 300 metrekarelik kral dairesi bulunacak.

Uluslararası zincir restoranlardan 1800 metrekarelik fitness merkezine, spadan yarı olimpik kapalı havuzuna ve helikopter pistine kadar birçok ihtiyaca cevap verecek Point Hotel Barbaros, İstanbul’da sıra dışı konsepti ile yeni bir buluşma noktası olacak. 1500 metrekarelik teknolojik oyun merkezi ise yoğun iş temposundan uzaklaşmak isteyenler için hizmet verecek. Daha önceden hiçbir otelle yapmadığı çapta bir iş birliğini Point Hotel Barbaros’la gerçekleştiren Microsoft, son teknolojilerini de ilk defa geniş kapsamlı bir proje ile konaklamaya gelen iş adamlarının kullanımına sunacak.

Point Hotel Barbaros, iş dünyasının tüm taleplerine yönelik son teknolojiyle donatılan 30 metrekareden 200 metrekareye kadar 11 toplantı salonunun yanı sıra 900 metrekarelik 1 balo salonunda oturmalı düzende 800 kişiye kadar misafir ağırlayabilecek.

http://www.yapi.com.tr/haberler/point-hotel-barbaros-mayista-kapilarini-aciyor_68068.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • point hoteli çok güzel ve çok muhteşem bir hotel, çok teşekkür ederim saygılarımla... YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!