Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Polis Lojmanlarının Temeli 16 Yıl Sonra Nihayet Atıldı

Hatay’ın Altınözü ilçesinde 1987 yılında alınan arsaya yapılacak polis lojmanları inşaatının temeli 16 yıl sonra düzenlenen bir törenle atıldı.

Zaman



b>Hatay’ın Altınözü ilçesinde 1987 yılında alınan arsaya yapılacak polis lojmanları inşaatının temeli 16 yıl sonra düzenlenen bir törenle atıldı.

Altınözü’nde görev yapan polislerin önemli ihtiyaçlarını karşılayacak olan lojman ve sosyal tesislerin temeli Hatay Valisi İsmet Gürbüz Civelek’in katıldığı bir törenle atıldı.

Lojmanların temeline ilk harcı Vali Civelek atarken, inşaata 1992 yılında kurulan polis lojmanları yaptırma ve karakolu yaşatma derneğinin topladığı 60 milyar lira ile başlandı.

Bin 245 metrekare üzerine kurulacak ve 5 katlı blok 20 daire şeklinde olacak olan lojmanlar devlet vatandaş işbirliğiyle tamamlanacak. Temel atma töreninde bir konuşma yapan Hatay Emniyet Müdürü İhsan Ünal, Altınözü emniyet teşkilatı için çok önemli olan lojmanların inşaatının çok kısa sürede bitirileceğini söyledi.

Vali Civelek, yaptığı konuşmada devletin çok güçlü olduğunu ancak bazı geleneksel hastalıklar yüzünden bu gücünü gösteremediğini belirterek, “Bu hastalıkları besleyen ve hastalıklardan beslenenler var. Bunlar bankaları boşaltanlar, değişik yollarla devleti soyanlardır. Ancak devletimiz bu virüsleri tesbit etmiş ve genetik yapılarını çözmüştür. Devletimiz bunların üstesinden gelecektir.” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/polis-lojmanlarinin-temeli-16-yil-sonra-nihayet-atildi_3937.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!