Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Polisiyenin Evi Ziyarete Açıldı

Agatha Cristie’nin kır evi sonunda ziyaretçilere açılıyor. ‘Dead Man’s Folly’ dahil 15 kitabının ilham kaynağı Devon’daki ev iki yıl süren tadilattan sonra tam bir 1950’ler malikanesi olarak Christie severlerini ağırlayacak. 5.4 milyon pound’luk masrafla Christie’nin yaşadığı zamanki haline dönüştürülen ev geçtiğimiz cumartesi ilk ziyaretçilerini

Radikal Gazetesi
Polisiyenin Evi Ziyarete Açıldı

Agatha Cristie’nin kır evi sonunda ziyaretçilere açılıyor. ‘Dead Man’s Folly’ dahil 15 kitabının ilham kaynağı Devon’daki ev iki yıl süren tadilattan sonra tam bir 1950’ler malikanesi olarak Christie severlerini ağırlayacak. 5.4 milyon pound’luk masrafla Christie’nin yaşadığı zamanki haline dönüştürülen ev geçtiğimiz cumartesi ilk ziyaretçilerini kabul etti.

Evde ünlü polisiye yazarının uyuduğu yatak odası, misafirlerini ağırladığı yemek odası ve misafirlerine son kitabından parçalar okuduğu misafir odası görülebiliyor. Christie’nin kitapları, kağıtları, çikolata kutuları, çiçekleri ve büyüdüğü evden kalma sandalyeler sanki yaşıyormuş gibi evi süslüyor. Evin bir bölümü de konaklama için ayrılmış.

http://www.yapi.com.tr/haberler/polisiyenin-evi-ziyarete-acildi_66948.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!