Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

"primeclass" Lounge Yeni Tasarım ve Konforuyla 'Sihir'liyor

TAV İşletme Hizmetleri’nin kişiye özel seyahat hizmeti olan“primeclass” CIP Servis içinde yer alan “primeclass” Lounge, estetik, konfor ve kalitenin buluştuğu dünyaca ünlü “Sihir”li İtalyan tasarımlarıyla yenilendi! Uçuş öncesi ve sonrası sunduğu ayrıcalıklı servisleriyle “primeclass” olmanın keyfini yaşatan “primeclass” CIP Servis, Sihir Mobilya

yapi.com.tr
"primeclass" Lounge Yeni Tasarım ve Konforuyla 'Sihir'liyor

BR>
“primeclass” CIP Servis

“primeclass” CIP Servis, TAV Havalimanı Holding tarafından işletilen havalimanlarında yolcuya, “kişiye özel” butik seyahat hizmetleri sunabilmek için tasarlandı.

Türkiye’de İstanbul Atatürk ve Ankara Esenboğa Havalimanları, Gürcistan’da Tiflis ve Batum Uluslararası Havalimanları ve Tunus Enfidha Uluslararası Havalimanı’nda hizmetlerini sunarken, havayolu ve sınıf gözetmeksizin, yolcuların seyahat öncesi ve sonrası attıkları her adımı kolaylaştırıyor. Her adımda profesyonel personel tarafından asistanlık hizmeti alan konuklar, Prime Pack ve Prime Select hizmet seçenekleri ile, “primeclass” olmanın farklılığını hissediyor.



Prime Pack

“primeclass” CIP Servis hizmetlerinden Prime Pack, yolcuların havalimanında geçirdikleri zaman süresince aldıkları ayrıcalıklı servisleri içeren hizmetler paketidir.

Kişiye özel servis anlayışıyla donatılmış bir ekip eşliğinde sunulan Prime Pack hizmetinde yolcu, seyahatine yeni başlıyorsa terminal giriş kapısında, dönüş güzergâhında ise, uçak kapısında “primeclass” CIP Servis personeli tarafından karşılanır ve bagajları alınır. Gidiş yolculuğunda özel “primeclass” x-ray güvenlik geçişinin ardından, check-in ve pasaport işlemleri, geliş yolculuğunda ise, pasaport kontrolü ve gerekiyorsa vize pulu alımı gibi işlemler CIP personeli eşliğinde ayrıcalıklı olarak tamamlanır. Bagaj taşıma görevlisi el bagajlarını taşırken, CIP personeli asistanlığında rahat bir alışveriş yapabilmenin keyfine varan konuklar, “primeclass” CIP Servis’e özel tahsis edilmiş olan kasalarında beklemeksizin ödeme rahatlığını da yaşarlar.

Prime Pack hizmetinden faydalanan konukların yaşadıkları ayrıcalıklar bunlarla da bitmez. Konforla kalitenin ahengini yansıtan ve  özel olarak Sihir Mobilya tarafından tasarlanan “primeclass” Lounge’da dinginliği yakalayıp, uçuş takip stresinden uzakta dinlenebilirler. Ayrıca ofis rahatlığında çalışmalarına devam edebilir, internetten faydalanabilir, gazete ve dergi okurken ya da son haberleri izlerken servis personelinin sunduğu sınırsız ve lezzetli ikramların tadına bakabilirler. “primeclass” olmanın ayrıcalığını yaşayan yolcular, hiçbir şey için endişelenmezler. Çünkü geliş ve gidişlerinde havalimanı içindeki transferleri  de özel araçlarla yapılır. Böylece, Prime Pack hizmetini tercih edenler için havalimanı içindeki mesafeler de sorun olmaktan çıkar ve konfor hep devam eder.

TÜMÜNÜ GÖSTER HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/haberler/primeclass-lounge-yeni-tasarim-ve-konforuyla-sihirliyor_72625.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!