Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Profilo İnşaatta Büyüyecek

Profilo Holding İnşaat Grubu, Mecidiyeköy'deki Profilo Alışveriş Merkezi, Bodrum Yalıkavak Marina'dan sonra, Yalıkavak'ta Turkuaz Köy Evleri adıyla yeni bir villa projesini hayata geçiriyor.

Cumhuriyet Gazetesi



b>Profilo Holding İnşaat Grubu, Mecidiyeköy'deki Profilo Alışveriş Merkezi, Bodrum Yalıkavak Marina'dan sonra, Yalıkavak'ta Turkuaz Köy Evleri adıyla yeni bir villa projesini hayata geçiriyor. İstanbul'da döneminin en bilinen projeleri olan İETT Garajı, Galata Köprüsü ve Yeşilköy'de İstanbul'un ilk villa projelerini de Profilo Holding gerçekleştirmişti. 60 dönüm arazi üzerinde yer alan projede 3 tip olmak üzere toplam 126 daire bulunuyor. Profilo Holding, projenin tamamlanmasının ardından Yalıkavak'ta yeni projelere de başlayacak.

Villaların metrekaresini yaklaşık 2 bin - 2 bin 200 Avro'dan satışa sunduklarını kaydeden Profilo Holding Genel Koordinatörü Göksen Körezlioğlu, projeden toplam 33-35 milyon Avro ciro beklediklerini söyledi. Körezlioğlu, "İngilizler özellikle Bodrum Yalıkavak bölgesinde yatırım yapmaya devam ediyorlar. Burada bir İngiliz topluluğu oluştu. İngiliz Ev Hanımları Kulübü var, okul açmayı planlıyorlar. Artık sadece yazları değil kışları da buradalar" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/profilo-insaatta-buyuyecek_53339.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!