Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Proje Alanındaki Asırlık Ağaçları Koruma Altına Aldı

İlk kentsel dönüşüm projesini İstanbul Kozyatağı’nda inşa edecek olan 216 Yapı, proje alanı içinde yer alan asırlık ağaçları korumaya aldı. 216 Bahar ismiyle yükselecek projede koruma altında olan 30’dan fazla ağaç bulunuyor.

yapı.com.tr
Proje Alanındaki Asırlık Ağaçları Koruma Altına Aldı

Bugüne kadar 216 markasıyla birçok proje gerçekleştiren 216 Yapı, ilk dönüşüm projesini İstanbul’un en eski ve nezih semtlerinden Kozyatağı’nda yapacak. 216 Bahar ismiyle yükselecek proje, içinde bulunan asırlık ağaçları ve peyzajıyla dikkat çekiyor.

15 Kasım’da ön kayıt toplamaya başladıklarını belirten 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, “Ön talep döneminde yoğun bir ilgi ile karşılaştık. Diğer projelerimizde olduğu gibi bu projemize de ilginin yoğun olması bizi mutlu etti. Projenin özel peyzajıyla da iddialıyız. Tek bloklu projede 30’dan fazla ağaç korumaya alındı. Ağaçlardan 2’si ‘Anıt Ağaç’ statüsünde ve yaşları 100 yıldan fazlasına dayanıyor. Her ikisi de Sakız Ağacı” açıklamasında bulundu.
 
1 bin metrekare inşaat alanında yükselecek 16 katlı tek blokta 58 daire bulunuyor. Yapımına ocak ayında başlanacak projenin Mayıs 2017’de bitirilmesi hedefleniyor.



http://www.yapi.com.tr/haberler/proje-alanindaki-asirlik-agaclari-koruma-altina-aldi-_138722.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!