Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Propa Yeni Projeleri için...

Propa’dan Bodrum’da Daire Fiyatına Villa, Oda Fiyatına Daire

Propa İnşaat'tan Bodrum’da ev sahibi olmak isteyen aileler için özel fiyatlar ve ödeme koşullarıyla yeni bir kampanya. Bodrum’daki Royal Resort ve Gizli Vadi Evleri projelerinde tamamı bitmiş ve oturulmaya hazır 30 kadar konutu satışa çıkaran Propa İnşaat, Bodrum’dan ev almak isteyenlerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

yapi.com.tr
8


Royal Resort A tiği villa

Royal Resort havuz manzara

 

 

 

 

 

Propa İnşaat 'tan Bodrum’da ev sahibi olmak isteyen aileler için özel fiyatlar ve ödeme koşullarıyla yeni bir kampanya. Bodrum’daki Royal Resort ve Gizli Vadi Evleri projelerinde tamamı bitmiş ve oturulmaya hazır 30 kadar konutu satışa çıkaran Propa İnşaat, Bodrum’dan ev almak isteyenlerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

İnanılmaz bir manzaraya sahip Royal Resort Villaları için daire fiyatına müstakil villa kampanyası uygulanıyor. Özel ödeme koşullarıyla tüketicilerin beğenisine sunulacak olan bu projede fiyatlar 145.000 YTL’den başlıyor. Gümüşlük’e sadece birkaç dakika mesafede bulunan Gizli Vadi Evleri’nde ise tüketicilere adeta bir oda fiyatına daire sunuluyor. Projede fiyatlar 99.000 YTL'den başlıyor.

Bodrum Hisar mevkiinin enfes bir noktasında, uçsuz bucaksız deniz ve adalar manzarasının karşısında konumlanan Royal Resort projesi, 38 adet dubleks villadan oluşuyor. Yöreye özgü doğal taş kaplama ve duvarlarda uygulanan Osmanlı kiremitleri ile oluşturulmuş aydınlatmalı nişlerle gece ve gündüz ayrı güzel görünen evler, zengin peyzajı ile de fark yaratıyor. Projede; spor alanları, yürüyüş parkurları, yarı olimpik yüzme havuzu, özel geri dönüşüm arıtma sistemi bulunuyor.

Gizli Vadi Evleri

Gizli Vadi Evleri

 

 

 

 

 

Gümüşlük’te tam panoramik deniz ve adalar manzaralı Gizli Vadi Evleri, 18 adedi çatı teras kullanımlı penthouse, 18 adedi ise özel bahçe kullanımlı 2’şer katlı toplam 36 adet villa daireden oluşuyor.  Yüzme havuzu, otoparkı ve güvenliği olan siteye ulaşım da çok kolay.

http://www.yapi.com.tr/haberler/propadan-bodrumda-daire-fiyatina-villa-oda-fiyatina-daire_61875.html

Read Comment Section
8 Yorum Yorum Yaz
  • bana geniş açıdan fotoğraf gönderiniz bir de projesini. atalayprom@ttmail.com YANITLA
  • Bodrumdaki villalarınızla ve gizli vadi evlerinizle ilgili detaylı bilgi ve fotograf bilgileri rica ediyorum .tsk ederim Erdogan_n@hotmail.com YANITLA
  • bodrum gümüşlükteki vıllaların inşaat kalıbında ben de çalıstım gerçekten çok süper bir yer. şantiye sefi ugur bey vardı, saygılarımı selamımı iletirseniz çok sevinirim YANITLA
  • Bodrumdaki villalarınızla ilgili detaylı bilgi ve ödeme koşulları. taner.demir@arcelik.com YANITLA
  • Bodrumdaki 145.000 ytl lik royal resort villalarınızla ilgili detaylı ve fotoğraflı bilgileri rica ediyorum.ayrıca inşaatların site bazında bitim oranı nedir?her türlü alt yapı hizmetleri tamamlanmış mıdır (iskan raporu,elektrik,su vb.)her villaya düşen bahçe metrekaresi nedir?fiyatlarda peşin ödemede pazarlık payı var mıdır?beni en yakın zamanda bilgilendirirseniz sevinirim.teşekkürler. ozden1956@hotmail.com YANITLA
8 yorumdan 5 tanesi gösteriliyor.  1  |  2  |  DEVAMI
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!