Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Protem Metal Kalite Belgesini Yeniledi

Protem Metal, Çatı ve Cephe Sistemleri, ISO 9001-2000 belgesini yenileyerek, ISO 9001-2008 yönetim sistemine göre tasarım, üretim ve uygulama belgesini aldı. Protem Genel Müdürü Korhan Işıkel, kalite yaklaşımlarının tasarımdan üretime ve uygulamaya kadar hizmette bütünlük oluşturduğunu ifade etti.

yapi.com.tr
Protem Metal Kalite Belgesini Yeniledi

Protem Metal, Çatı ve Cephe Sistemleri, ISO 9001-2000 belgesini yenileyerek, ISO 9001-2008 yönetim sistemine göre tasarım, üretim ve uygulama  belgesini aldı. Protem Genel Müdürü Korhan Işıkel, kalite yaklaşımlarının tasarımdan üretime ve uygulamaya kadar hizmette bütünlük oluşturduğunu  ifade etti. Protem Metal'in, sektörde tasarım, üretim ve uygulama anlamında ilk belgeye sahip kuruluş olarak kalite yolculuğuna toplam kalite yönetimi  kapsamında mükemmellik modeliyle devam ettiğini kaydeden Işıkel, kalite yönetim sistemi denetimlerini başarıyla yenilediklerini, bu belgelendirmeyle ulusal ve uluslararası standartlar doğrultusunda hareket etmeyi  sürdürdüklerini  belirtti.

Bu önemli misyonu, yalıtımlı ve yalıtımsız tüm çatılarda, endüstri tesislerinde gürültü ve yangın kontrolü konularında, gelişen teknolojiyle bütünleştirerek sürdüren Protem'in, üretim ve uygulamalarının büyük bir kısmı çevre etkilerinden, gürültü ve özellikle CO2 emisyonlarını azaltan; dolayısıyla küresel ısınmayı önleyen  yalıtımlı sistemlere yönelik. Protem, işyeri ortam şartlarının uygun şekilde oluşturulması, insan ve çevrenin korunmasıyla bütünleşen  sürdürülebilir çevre için çaba harcıyor. Protem'in yalıtımını yaptığı endüstri tesislerinin enerjiyi verimli kullanması ve her birim enerji karşılığında topluma daha fazla katkıda bulunabilmek en önemli hedeflerinden biri. 

http://www.yapi.com.tr/haberler/protem-metal-kalite-belgesini-yeniledi_76806.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!