Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Prysmian Grubu, Tim Brazil ile 1.200 Km'lik Optik Topraklama Kablosu için Sözleşme İmzaladı

Enerji ve telekomünikasyon sektörünün dünya çapında liderleri arasında yer alan Prysmian Grubu, Brezilya’nın en büyük operatörlerden biri olan TIM Brasil S.A.'nın yan kuruluşu, TIM CELULAR S.A. ile 1.200 km. OPGW telekomünikasyon kablosu temin etmek üzere bir anlaşma imzaladı. Bu kablolar, "LT Amazonas" altyapı modernizasyon projesi dahilinde yer

yapi.com.tr
Prysmian Grubu, Tim Brazil ile 1.200 Km'lik Optik Topraklama Kablosu için Sözleşme İmzaladı

Enerji ve telekomünikasyon sektörünün dünya çapında liderleri arasında yer alan Prysmian Grubu, Brezilya’nın en büyük operatörlerden biri olan TIM Brasil S.A.'nın yan kuruluşu, TIM CELULAR S.A. ile 1.200 km. OPGW telekomünikasyon kablosu temin etmek üzere bir anlaşma imzaladı. Bu kablolar, "LT Amazonas" altyapı modernizasyon projesi dahilinde yer alan ve büyük önem arz eden Tucuruí–Macapá–Manaus iletim hattında kullanılacak.

"Büyük Hat" olarak da bilinen ve Amazon Nehri'nin sol kıyısında yer alan Tucuruí-Macapá-Manaus hattının uzunluğu 1.800 kilometreden fazla. Bu hatla, Amazon ve Amapa bölgelerinin başkentlerinin Brezilya’nın Tucurui bölgesinde kurulu, ikinci en büyük hidroelektrik santraline bağlanması ve bu sayede ülkenin kuzeyindeki elektrik sisteminin geliştirilmesi amaçlanıyor. Bu bağlantı, toplamda 1.2 milyar avronun üzerinde bir yatırım gerektiren yedi iletim hattı ile sekiz alt istasyondan oluşacak.

Brezilya'daki Sorocaba tesisinde üretilen ve 36 adet fiber optik içeren OPGW kabloları; ses, internet ve veri trafiğini yüksek hız ve kalitede gerçekleştiren fiber optikler sayesinde hem iletişim sağlayacak, hem de topraklama kablosu vazifesi görerek iletim hattını yıldırım ve akım hatalarına karşı koruyacak.

İmzalanan bu yeni anlaşma ile Prysmian Grubu, OPGW teknolojisi kullanarak, yüksek gerilim hatlarında telekomünikasyon şebekelerinin iyileştirilmesi amaçlanan projelerdeki liderliğini bir kez daha gözler önüne seriyor. 1983 yılından, ilk kez OPGW tedariğine başlandığından bu yana, Prysmian Grubu dünya genelinde 175 bin kilometreden fazla kablolama yaptı ve böylece, ürünün üstün performansını ve uzun vadede güvenilir sonuçlar verdiğini, çok geniş bir alanda kanıtladı.

Prysmian Grubunun cirosunun yüzde 18’ini telekomünikasyon işleri oluşturuyor. Bu rakam 2010 yılında, telekomünikasyon işlerinden yaklaşık olarak 1.3 milyar avro ciro sağlandığı anlamına geliyor. Draka ile kısa bir süre önce, gerçekleşen birleşme sonucunda, Prysmian Grubu’nun başta Avrupa, Asya Pasifik ve Güney Amerika gibi yüksek büyüme potansiyeline sahip bölgeler olmak üzere, telekomünikasyon sektöründe dünya genelinde, iş hacminin kayda değer bir biçimde artmasını sağladı.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/prysmian-grubu-tim-brazil-ile-1-200-kmlik-optik-topraklama-kablosu-icin-sozlesme-imzaladi_90212.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!