Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Prysmian'ın Asya Bölgesi Üretimi Cem Basar'a Emanet

Prysmian Group Asya Bölgesi Üretim Direktörlüğü görevine getirilen Cem Basar, Prysmian Group çatısı altında farklı ülkelerde hizmet veren şirketlerde yer alan 12 Türk’ten biri oldu.

yapi.com.tr
Prysmian'ın Asya Bölgesi Üretimi Cem Basar'a Emanet

Prysmian Group’un dünyanın her köşesindeki Türk kadrosu içerisinde yer alan Cem Basar, 2014 yılı Haziran ayı itibariyle 'Asya Bölgesi Üretim Direktörlüğü'ne getirildi. Prysmian Group, Asya Bölgesi’nde Singapur, Malezya, Endonezya, Tayland ve Hong Kong başta olmak üzere; beş ülkede 6 tesis ve 2 dağıtım merkezinde enerji ve telekomünikasyon kabloları üretimini sürdürüyor.

Kariyerine 1999 yılında Türk Pirelli’de 'bakım mühendisi' olarak başlayan Basar, 2002 yılında yine Türk Pirelli çatısı altında 'enerji kablolari üretim mühendisliği'ne atandı. Türk Pirelli’nin Prysmian Group’a devrinin ardından, 2003 yılında Prysmian Group Türkiye’de 'üretim planlama mühendisi' olarak çalışmayı sürdüren Cem Basar, 2005 yılında aldığı terfi ile 'telekom kabloları üretim şefi' görevine getirildi.

Cem Basar, Prysmian Group’taki ilk global atamasını 2009 yılında İtalya genel merkezde yürüttüğü 'telekom kabloları lojistik yöneticisi' pozisyonuyla aldı. 2011 yılına kadar İtalya genel merkezdeki görevini sürdüren Basar, aynı yıl Prysmian Group’un Endonezya fabrikasına 'fabrika müdürü' olarak atandı. Basar, 2013 yılında, tekrardan İtalya merkeze dönerek 'telekom kablolari tedarik zinciri direktörü' olarak devam ettiği görevini; 2014 Mayıs ayı itibariyle tamamladı.  
        
Aralarında Cem Basar’ın da bulunduğu Prysmian Group Kuzey Amerika CEO’su Hakan Özmen, Danimarka CFO’su Ercan Gökdağ ve Finlandiya Fabrika Direktörü Sezgin İslamoğlu gibi isimlerden oluşan 12 Türk, Prysmian Group bünyesinde farklı ülkelerde görevlerini sürdürüyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/prysmianin-asya-bolgesi-uretimi-cem-basara-emanet_121050.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!