Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

RE/MAX ve ING Bank’tan ‘Eğitime Destek Veren’ Konut Kredisi

RE/MAX Türkiye ve ING Bank, RE/MAX müşterilerine daha avantajlı konut kredisi kullandırmak üzere işbirliği protokolü imzaladı. Her iki kuruluş işbirliği protokolüne kurumsal sosyal sorumluluk anlayışlarını da yansıtarak, RE/MAX’in TOÇEV ile birlikte gerçekleştirdiği ‘‘Günebakan’’ Projesi’ne destek kararı aldılar.

yapi.com.tr
RE/MAX ve ING Bank’tan ‘Eğitime Destek Veren’ Konut Kredisi

RE/MAX Türkiye ve ING Bank, RE/MAX müşterilerine daha avantajlı konut kredisi kullandırmak üzere işbirliği protokolü imzaladı. Her iki kuruluş işbirliği protokolüne kurumsal sosyal sorumluluk anlayışlarını da yansıtarak, RE/MAX’in TOÇEV ile birlikte gerçekleştirdiği ‘Günebakan Projesi’ne destek kararı aldılar.

RE/MAX ve ING Bank, Türkiye’de başlattıkları işbirliği ile RE/MAX müşterilerini konut kredisi için özel faiz oranlarından yararlandıracaklar. RE/MAX Türkiye ve ING Bank’ın imzaladığı işbirliği protokolü çerçevesinde, Türkiye genelindeki  ING Bank Şubeleri, RE/MAX ofisleri kanalıyla gelen başvurularda, indirimli faiz avantajlarıyla konut kredisi kullandırabilecekler. 

Başlatılan yeni uygulamada, RE/MAX ofisleri tarafından ING Bank'a  yönlendirilen konut kredilerinde, krediyi yönlendiren RE/MAX ofisi tarafından ‘Yönlendirme Bilgi Formu’ doldurularak imzalanacak ve ilgili ING Bank şubelerine ulaştırılacak. Bu yolla gelen konut kredisi başvuruları  ING Bank tarafından olumlu değerlendirildiğinde, RE/MAX müşterisi özel faiz oranından yararlandırılacak.

İki yönlü sosyal fayda

İşbirliği protokolü ile kullandırılan her 100 bin TL’lik kredinin 50 TL’sinin de, Yatılı İlköğretim Bölge Okulları (YİBO) öğrencilerinin eğitimine destek amacıyla ‘‘Günebakan’’ projesine aktarılması kararlaştırıldı. Bu çerçevede, RE/MAX ofisleri tarafından yönlendirilen her konut kredisi başvurusu için, ING Bank kullandırdığı kredinin yüzde 0,05’i oranında bir tutarı, Günebakan Projesi Hesabı’na yatıracak. Böylece, Türkiye’de ilk kez “eğitime destek veren” konut kredisi ile hem RE/MAX müşterilerinin ev hayallerine, hem de evlerinden uzakta eğitimlerini sürdürmeye çalışan minik YİBO öğrencilerinin geleceklerine katkı sağlanmış olacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/re-max-ve-ing-banktan-egitime-destek-veren-konut-kredisi_67951.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!