Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Realty World ve DenizBank’tan “Konutta İndirim Günleri”

DenizBank ve Realty World işbirliği ile ikinci el konutta indirim günleri başlıyor!

yapi.com.tr



mlak dünyasının güvenilir markası Realty World ile sektöründe öncü ve yenilikçi projelere imza atarak farklılaşan DenizBank arasında gerçekleştirilen işbirliği sayesinde ikinci el konut piyasasına hareket geliyor.

DenizBank ve Realty World’ün güç birliğiyle ev almak isteyenlere, her ayın 9- 19 ve 29’unda Denizbank tarafından düşük faizli konut kredisi uygulanırken, Realty World ofisleri de komisyon oranlarında indirim yaparak, elverişli fiyatlarla konut edinme fırsatı sunuluyor.

DenizBank ve Realty World, ikinci el konut almak isteyenlere önemli avantajlar sunacak yepyeni bir işbirliğini hayata geçirdi. İki kurum arasında gerçekleştirilen bu işbirliği çerçevesinde, 2008 yılı sonuna kadar her ayın 9, 19 ve 29’unda Realty World ofislerinin portföyünde bulunan konutlar için yapılacak bireysel kredi başvurularında DenizBank tarafından faiz indirimi sağlanırken; Realty World Türkiye ofisleri de hizmet bedellerinde indirim yapacak.

İşbirliğinin detaylarını paylaşmak amacıyla 28 Şubat 2008, Perşembe günü Dedeman Otel’de gerçekleştirilen toplantıya katılan DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Arif İsfendiyaroğlu yaptığı konuşmada; “Türkiye’de konut sektörü hızla gelişiyor. Büyük bir potansiyel taşıyan bu alanda finans kurumları arasındaki rekabet de her geçen gün artıyor. Biz de, konut finansmanı konusundaki iddiamızı güçlendirmek ve sektöre yenilikçi bir yaklaşım sunarak rekabetçi avantajımızı artırmak üzere Realty World ile bu işbirliğini gerçekleştirdik. Ana hissedarımız Dexia, konut finansmanı konusunda Avrupa’da kayda değer bir güce sahip. Biz de bir yandan bu önemli avantajı kullanıp, diğer yandan sektörün güçlü markalarıyla işbirliğine giderek, konut finansmanında DenizBank farkını ortaya koymak istiyoruz” dedi.

Toplantıda bir konuşma yapan Realty World Türkiye Genel Müdürü Hilmi Işıkören ise “Ülkemizde gayrimenkul sektörü lokomotif sektörlerin başında geliyor. Konut ise durmayan, durdurulamayan çok önemli bir temel ihtiyaç ve geleneksel bir alışkanlık. Bu önemli olguya taraf olan satıcı ve alıcı tüketici kitlesine avantaj sağlayacak önemli bir kampanyaya Denizbank ile birlikte imza attık. Sektörde ilk ve farklı bir uygulama olan bu çözümü 2008 yılı sonuna kadar uygulama kararı aldık. Emlak işinde güvenilir en iyi hizmeti hak eden türk tüketicisi için kampanyamızın yurt çapında ses getireceğine inanıyoruz.” açıklamasını yaptı.

Realty World ofis sahipleri ve emlak danışmanları ile DenizBank şube müdürleri ve bireysel danışmanların katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda yapılan açıklamaya göre; Mart 2008 itibariyle başlayacak ve yıl sonuna kadar sürecek kampanya kapsamında, her ayın 9-19 ve 29’unda Realty World ofisleri aracılığı ile yapılacak konut kredisi taleplerinde % 1,09 başlayan vade seçeneklerine göre faiz oranları uygulayacak. Realty World ise; aynı tarihlerde geçerli olmak üzere %3 olan hizmet bedelini % 1,99 indirecek.

http://www.yapi.com.tr/haberler/realty-world-ve-denizbanktan-konutta-indirim-gunleri_59963.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!