Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Regnum 3 Yılda 3 Milyar Dolar Ciro Hedefliyor

Önümüzdeki 3 yıla 3 milyar dolar ciro hedefiyle başlayan Regnum, yurtdışından elde ettiği yüzde 25’lik gelirini yüzde 50’ye çıkarmayı amaçlıyor.

Hürriyet Gazetesi
Regnum 3 Yılda 3 Milyar Dolar Ciro Hedefliyor

b>Öztürk Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Regnum, faaliyet gösterdiği 3 yıl boyunca yurtiçinde, İstanbul’da Sky Recidence ve Elitkent ile Bodrum’da Bargylia projelerini tamalayarak teslimatlarını gerçekleştirdi. Yurtdışında ise, İngiltere’de Helion Place projesini tamamlayan Regnum, İstanbul Haramidere’deki Astrum Towers ile Bulgaristan’da Sofya ve Bansko’da bulunan projelerinin inşaatına halen devam ediyor. Önümüzdeki 3 yıla 3 milyar dolar ciro hedefiyle başlayan Regnum, yurtdışından elde ettiği yüzde 25’lik gelirini yüzde 50’ye çıkarmayı amaçlıyor.

Hedef 3 milyar dolar ciro
Bundan sonraki hedeflerinin önümüzdeki üç yılda, 27 farklı proje ile 3 milyar dolar ciro gerçekleştirmek olduğunu söyleyen Regnum Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Öztürk, sadece Türkiye ile sınırlı kalmayacaklarını Bulgaristan’da ve İngiltere’de de yeni projelerini hayata geçireceklerini de söyledi. Öztürk, ciddi bir arazi stoğunun bulunmasının bir inşaat şirketinin devamlılığı açısından önemli olduğunu vurgulayarak gelecek 5 yılda projelendirilmiş ve resmi işlemleri tamamlanmış arazi stoğunu 10 milyon metrekarenin üzerine çıkarmayı amaçladıklarını da sözlerine ekledi.

Yeni projeler geliyor
2008’de başlayacakları projelerden 855 milyon dolar bekleyen Regnum’un projeleri arasında; 1200 daireden oluşacak Astrum Towers 2.Etap, konut, ofis ve alışveriş merkezinin bir arada bulunacağı Koşuyolu projesi, Bodrum Kalesi ve Marina manzaralı Bodrum projesi, Çobançeşme’de yapılması planlanan ofisler ile 4 yıldızlı havaalanı oteli ve Antalya Belek’te gerçekleştirilecek bir villa, otel ve golf sahası projesi yer alıyor. Regnum ayrıca, Bulgaristan’da gerçekleştirmeyi planladıkları 2 ayrı projeden de 210 milyon dolar ciro hedefliyor.

Gelirin yüzde 50’si yurtdışından
Şu an gelirlerinin yüzde 75’ini yurtiçi, yüzde 25’ini yurtdışındaki projelerden sağlayan Regnum’un hedefleri arasında gelecek 5 yıl içinde gelirlerinin yüzde 50’sini yurtdışındaki projelerden sağlamak yer alıyor. Uluslararası kimliklerini pekiştirerek; her yıl Ukrayna, Romanya, Makedonya, Sırbistan, Hırvatistan, Dubai, Kazakistan ve Moldova ülkelerinden en az birine girerek bu geliri elde etmeyi amaçlıyorlar.

Türkiye, konut almak isteyenlerin tercihi
Önümüzdeki dönemde küçük hareketlenmelerin dışında Türk ekonomisi ve gayrimenkul sektörünün önünde, yerel herhangi bir engel görülmediğini belirten Regnum Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Öztürk,"Şu an içinde bulunduğumuz dönem özellikle gayrimenkul alımı için uygundur. Avrupa’da gayrimenkul piyasasını elinde tutan ülkelerin başında İspanya geliyor. Fakat burada artan talebe orantılı olarak fiyatlarda da artış görülüyor. Avrupa’da konut satın almak isteyenlerin tercihi Türkiye ile birlikte AB’ne yeni giren Bulgaristan, Romanya gibi ülkelerdir." diye konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/regnum-3-yilda-3-milyar-dolar-ciro-hedefliyor_56667.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!