Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Renkli Bir Hayat İçin Objeler: NUXX İstinyePark’ta da Açıldı

Hayatın detaylarda saklı olduğunu bilenlerin aradığını bulduğu; İstanbul’dan dünyaya yayılacak olan yepyeni bir alışveriş alışkanlığının ilk adresi Nuxx, ikinci mağazasını İstinye Park’ta açarak, dünya çapında tanınan markalarına yepyeni bir adres daha yarattı.

yapi.com.tr



img src="http://www.yapi.com.tr/Uploads/HaberMedya/2007\sektorel\57080.jpg"align="left" hspace=5 vspace=5>Hayatın detaylarda saklı olduğunu bilenlerin aradığını bulduğu; İstanbul’dan dünyaya yayılacak olan yepyeni bir alışveriş alışkanlığının ilk adresi Nuxx, ikinci mağazasını İstinye Park’ta açarak, dünya çapında tanınan markalarına yepyeni bir adres daha yarattı.

Nuxx, Stelton’ın rafine şıklığı, Normann Copenhagen’ın neşeli yüzü, Artifort’un heykelsi duruşu, Desalto’nun işlevsel çözümleri, Fontana Arte’nin zarif ışığı, L‘Atelier du Vin’in şarap tutkusu, Progetti’nin dakikliği ve Nava’nın hayatı kolaylaştıran detayları ve daha pek çoklarıyla bambaşka bir dünyaya açılan en renkli kapı.

Nuxx, addresistanbul’da açtığı ilk mağazasında 30’un üzerinde markanın ürünlerini biraraya getirerek bir ilke imza atmıştı. Kişisel aksesuarlardan dekorasyon objelerine, mobilyadan aydınlatmaya kadar yaşam alanlarını kişiye özel kılacak pek çok ürünün yer aldığı Nuxx, 2007 sonuna kadar dört ve 2008 sonuna kadar Türkiye ve Avrupa’da toplam 14 yeni lokasyonla kalite va farklılık arayanların tek adresi olacak.

Açılması kesinleşen diğer Nuxx Mağazaları:

Panora, Ankara – 1 Kasım 2007
City’s, Nişantaşı, İstanbul – 1 Aralık 2007
W Hotel Akaretler, İstanbul – Nisan 2008

http://www.yapi.com.tr/haberler/renkli-bir-hayat-icin-objeler-nuxx-istinyeparkta-da-acildi_57080.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!