Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

''Rixos Bab Al Bahr'', Ras Al Khaimah'da Açılacak

Rixos Hotels, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE)'ye yönelik yatırımlar kapsamında, Ras Al Khaimah'da, ''Rixos Bab Al Bahr''ı açacak.

yapi.com.tr / AA
''Rixos Bab Al Bahr'', Ras Al Khaimah'da Açılacak

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Palmiye Adası'na konumlanan Rixos The Palm Dubai'nin açılışı öncesi, Rixos Hotels'in ülkedeki ikinci projesi için start veriliyor.

Yeni turizm gözdesi Ras Al Khaimah'da açılacak olan ''Rixos Bab Al Bahr'', ülkenin en büyük resort oteli olacak.

Rixos Hotels'in Birleşik Arap Emirlikleri-ndeki ilk oteli ''Rixos The Palm Dubai''nin açılışına günler kala ikinci proje için start veriliyor. Rixos Hotels, BAE'deki yeni projesini Dubai'den sonra güçlü ekonomisi ve istikrarlı politik yapısıyla son yılların turizm yatırımlarında öne çıkan, Ras al Khaimah'a yapıyor.

2009'da Financial Times tarafından ''Ortadoğu'da Yabancı Yatırım için En Cezbedici Emirlik'' ödülüne layık görülen Ras Al Khaimah'da konumlanan Rixos Bab Al Bahr, BAE'deki ''Her şey dahil'' konseptine sahip en büyük resort projesi olacak.

Rixos Bab Al Bahr için ilk adım, 28 Şubat'ta Ras Al Khaimah Emiri Şeyh Saud Bin Saqr Al Qasimi himayesinde gerçekleşecek ve Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince'nin katılacağı imza töreniyle atılacak otelin, 2013 yılı ilk çeyreğinde açılması planlanıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Ras Al Khaimah hükümetinin turizm yatırım ve projelerine büyük önem verdiğine dikkati çekerek şunları ifade etti:

''2011 yılında Ras Al Khaimah hükümeti turizm yatırımlarına 163,4 milyon dolar harcadı. Şu anda ortalama 600 bin olan turist sayısını ise 2012-2013 yılında 1,2 milyona çıkarmayı hedefliyor. Yeni turizm stratejisi olarak yeni oteller inşa etmeyi ve 2016 yılında yatak sayısını 10 bine ulaştırmayı planlıyorlar. Bu nedenye yeni ve farklı destinasyonları keşfederek, bu bölgelere yatırım yapmayı amaçlayan Rixos Hotels olarak Ras Al Khaimah Emiri Şeyh Saud Bin Saqr Al Qasimi'nin himayesinde gerçekleşecek imza töreniyle projeye start veriyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum''.

150 bin metrekarelik bir alana kurulu olan ve 4 ana bölümden oluşan Rixos Bab Al Bahr'da 627 oda-süit bulunuyor. 14 Restoran&Bar ile Türk ve dünya mutfağından seçkin lezzetlerin sunulacağı Rixos Bab Al Bahr'daki odalar 360 derece panaromik Al Marjan Adası manzarasına sahip.

Rixos Bab Al Bahr'da, Rixos Royal Spa, Türk Hamamı, ısı derece kontrollü yüzme havuzu, su sporları,fitness center, tenis kortları, eğlence merkezi, çocuk ve genç kulübü, anfi tiyatro ve gece kulübü de yer alıyor. En son teknolojik teknik altyapı ile donatılmış kongre ve seminer salonları birçok etkinlik, seminer, konferans ve buluşmaya da ev sahipliği yapacak. Ras Al Khaimah'ın uzun sahil şeridine komşu ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin ilk yapay adası olan Al Marjan'da konumlanan Rixos Bab Al Bahr, Dubai'ye 45 dakika, Ras Al Khaimah havaalanına ise 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/rixos-bab-al-bahr-ras-al-khaimahda-acilacak_90940.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!