Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Rotaryenler,Tarihi Okulu Restore Ettirdi

Anıtlar Kurulu tarafından 2'inci derecede tarihi bina kabul edilen Feriköy İlköğretim Okulu, Taksim Rotary Kulübü'nce aslına uygun restore ettirild

Hürriyet
Rotaryenler,Tarihi Okulu Restore Ettirdi

b>Anıtlar Kurulu tarafından 2'inci derecede tarihi bina kabul edilen Feriköy İlköğretim Okulu, Taksim Rotary Kulübü'nce aslına uygun restore ettirildi.
Feriköy'deki okulun açılış töreninde konuşan 2002-2003 Taksim Rotary Kulübü Başkanı Doç. Dr. Teoman Cem Kadıoğlu, ‘‘Burası, çok büyük bağışlarla profesyonel insanlar çalıştırılarak değil, küçük bağışlarla ve emekle restore edildi. Üyelerimiz, binanın restorasyonu için kendileri gelip çalıştılar, emek verdiler. Eğitime yapılan her türlü katkı kutsaldır’’ dedi. İstanbul Valisi Erol Çakır'ın da katıldığı törende Kadıoğlu, 2 ayda tamamlanan restorasyonun, yaklaşık 60 bin dolara (99.5 milyar) mal olduğunu belirtti. Konuşmaların ardından Vali Çakır, Rotary Kulübü 2420. Bölge Guvernörü Çetinkaya Apatay'a bir teşekkür plaketi verdi. Törene, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Balıbey'le, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de katıldı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/rotaryenler-tarihi-okulu-restore-ettirdi_1962.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!