Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Rusya Pazarı Konusunda Özel Bilgilendirme

Küresel anlamda sektörel gelişmeleri takip eden ve bu çerçevede yurt içi ve yurt dışındaki çalışmalarına devam eden Lal Gayrimenkul Değerleme ve Müşavirlik A.Ş., Rusya Federasyonuna ilgi duyan Türk firmalar için özel bir bilgilendirme hazırladı.

yapi.com.tr
Rusya Pazarı Konusunda Özel Bilgilendirme

Gerek katıldığı uluslararası fuarlar gerekse uluslararası firmalar ile imzaladığı işbirliği sözleşmeleri ile yurt dışına yönelik çalışmalarını sürdüren Lal Değerleme, sektörden gelen talepler doğrultusunda bilgilendirme faaliyetlerine de devam ediyor.

Son dönemde özellikle Rusya Federasyonuna yönelik önemli adımlar atan Lal Değerleme, Eylül ayında Moskova’da Rus PROESTATE şirketi ile Türkiye ve Rusya Federasyonu arasında gayrimenkul, inşaat ve şehircilik konularında ilişkilerin geliştirilmesini sağlamaya yönelik bir işbirliği anlaşması imzalamıştı. Bölgeye yönelik ikinci işbirliği anlaşmasını gayrimenkul sektörüne yönelik danışmanlık hizmetleri sunan Lawitt Hamilton şirketi ile yapan Lal Değerleme, Rusya Federasyonunda faaliyetleri olan Türk Şirketleri için önemli bir referans noktası haline geldi.

Rusya Federasyonu konusunda sahip olduğu potansiyeli Türk şirketleri ile paylaşma hedefi doğrultusunda, Lal Değerleme tarafından Lawitt Hamilton Danışmanlık şirketi işbirliği ile özel içerikli bir bilgilendirme planlandı. 5 Aralık 2018 Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan etkinlikte, Lawitt Hamilton Yönetici Ortağı Angelina Fitoz tarafından; Rusya pazarına ilgi duyan Türk şirketlerinin temsilcilerine yönelik bir bilgilendirme yapılacak. Bilgilendirme kapsamında, Rusya Federasyonunda proje geliştirmek isteyen şirketlerin dikkat etmesi gerekenler, yasal gereklilikler, ihale takibi ve katılım koşulları, yurt dışından işçi getirecek firmalar için tavsiyeler gibi başlıklar ele alınacak. Lal Değerleme A.Ş. tarafından davet edilen şirketlerin üst düzey temsilcilerinin katılacağı etkinlik, Ankara Swiss Otel’de ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Gerçekleştirilecek olan bilgilendirmenin Rusya pazarı konusundaki bilgi eksikliğinin giderilmesi açısından çok önemli olduğunu belirten Lal Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Öz, Türk şirketlerinin sahip oldukları deneyim ile Rusya’da önemli projeler işler başaracaklarına inandığını söyledi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/rusya-pazari-konusunda-ozel-bilgilendirme_169016.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!