Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Konteyner Kentte Yangın
BÖLÜM SPONSORU

Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi’ni Açıyor

Sabancı Üniversitesi tarafından İstanbul’un en büyük kültür komplekslerinden biri olarak inşa edilen gösteri merkezi, 6 Haziran Pazar günü saat 20.

Zaman



b>Sabancı Üniversitesi tarafından İstanbul’un en büyük kültür komplekslerinden biri olarak inşa edilen gösteri merkezi, 6 Haziran Pazar günü saat 20.00’de açılacak.

Açılışta Sabancı Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı, Rektör Tosun Terzioğlu’nun yanı sıra, bürokrasi ve sanat çevrelerinden geniş davetli topluluğu bulunacak. Üniversitenin Tuzla Kampüsu’ndaki açılışta, Yekta Kara-Cem Mansur ve Ali Taygun’un katkılarıyla hazırlanan programda “Akbank Oda Orkestrası” ve “Siemens Operanın Genç Yetenekleri” konser sunacaklar. Açılış programı, konserden sonra verilecek kokteyl ile devam edecek. 927 kişilik seyirci kapasitesiyle İstanbul’un ve özellikle Anadolu yakasının önde gelen konferans ve sanat merkezlerinden biri olan Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi, özel akustik düzene sahip salonu ve orkestra çukuruna sahip sahnesiyle opera, senfonik müzik, tiyatro, bale, dans gibi etkinlikler için ideal bir merkez konumunda bulunuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/sabanci-universitesi-gosteri-merkezini-aciyor_12866.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!