Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Sahile Makyaj

İzmir Büyükşehir Belediyesi, metropol Güzelbahçe İlçesi'nin sahil şeridini güzelleştirecek projeyi başlattı İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kör

Akşam



b>İzmir Büyükşehir Belediyesi, metropol Güzelbahçe İlçesi'nin sahil şeridini güzelleştirecek projeyi başlattı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Körfez çevresinde kesintisiz sahil şeridi oluşturmak ve halkı denizle buluşturmak amacıyla yürüttüğü çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Bostanlı, Altınyol ve Kordonboyu'nu düzenleyen Cumhuriyet Meydanı ile Konak arası ve Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki çalışmalarını sürdüren belediye, şimdi de Güzelbahçe sahil şeridine el attı.

Çalışmalar, Büyükşehir Belediye Başkanı Piriştina'nın katıldığı törenle başladı. 70 bin metrekarelik alanda yürütülecek çalışmalarla, 2.5 kilometrelik sahil şeridi düzenlenecek ve 4 ayrı noktada toplam 400 metre uzunluğunda plaj yapılacak. Pina Restoran ile Güzelbahçe iskelesi arasında uygulanacak proje kapsamında kesintisiz yürüyüş bandı, plaj yakınlarında 3 piknik alanı, yeşil alanlar, oturma grupları ve bin metrekarelik bir meydan yer alıyor. Öte yandan, yol kenarlarında ise 40 araçlık otopark cepleri oluşturulacak. Düzenleme kapsamında Mithatpaşa Caddesi'nde kıyı boyunca yer alan tretuvarlar da yenilenecek. Çalışmaların 3.5 ayda tamamlanması planlanıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/sahile-makyaj_2148.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!