Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Çekilen Çileye Değdi

Sahilevleri Yeşerecek

İzmir'i boydan boya yeşille kuşatacak Güzelbahçe-Bostanlı kıyı bandı düzenlemesi kapsamında Mustafa Kemal Sahil Bulvarı, Kordonboyu, Meles, Bayraklı-A

Yeni Asır
1 Sahilevleri Yeşerecek

zmir'i boydan boya yeşille kuşatacak Güzelbahçe-Bostanlı kıyı bandı düzenlemesi kapsamında Mustafa Kemal Sahil Bulvarı, Kordonboyu, Meles, Bayraklı-Altınyol, Karşıyaka ve Bostanlı kıyı düzenlemelerini tamamlayıp kullanıma açan İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Narlıdere Sahilevleri'ne el atacak.
Büyükşehir, sahil şeridi gerdanlığının son halkası Sahilevleri kıyı kesimini de düzenlemeye hazırlanıyor. Düzenleme kapsamında 2.2 kilometrelik kıyı kesimi boyunca yürüyüş alanları, oturma gruplarının yanı sıra, hurma ağaları dikilmesi planlanıyor.

Hedef Avrupa standartları
İzmir bütününde ilçe, semt ve mahalle ölçeklerinde hizmet verecek birçok irili ufaklı park ve çocuk oyun alanı yapan Büyükşehir Belediyesi, kişi başına düşen yeşil alan miktarını Avrupa standartlarına çekmek için yeni projeler geliştirmeye devam ediyor.

Park ve kıyı düzenlemeleri
İzmir Büyükşehir, 1999 yılından bu yana 1 milyon 286 bin 650 metrekare kıyı düzenlemesi gerçekleştirdi. 1 milyon 337 bin 495 metrekare park düzenlemesi yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi viyadük altlarıyla yol refüjlerinde de yaklaşık 700 bin metrekarelik alanı yeşillendirdi. Bugüne kadar toplam 3 milyon 447 bin 102 metrekarelik yeşil alan oluşturuldu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/sahilevleri-yeserecek_6346.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • sahil düzenlemesi icin gayretlerinizi kutluyorum,bu gayretinizi ara sokaklarda yapılan ve yapilamiyan yollarada gösterseniz mutlu olacağım mesela cayır sokağın yarısı yapıldı diğer yarısı toz icin yapılanda çok kötü YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!