Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Sarıyer Park'tan Ev Alana Ücretsiz Dekorasyon Hizmeti

Sarıyer'in merkezinde nitelikleriyle ve fiyatıyla fark yaratan ve inşaatı hızla devam eden bir proje var: Sarıyer Park... Sadece beş ay gibi kısa bir süre önce inşasına başlanmasına rağmen inşaat aşaması yüzde 60'ı geçen ve Ekim 2009'da teslim edilecek olan proje artık dekorasyon aşamasında...

yapi.com.tr
Sarıyer Park'tan Ev Alana Ücretsiz Dekorasyon Hizmeti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sarıyer’in merkezinde nitelikleriyle ve fiyatıyla fark yaratan ve inşaatı hızla devam eden bir proje var: Sarıyer Park... Sadece beş ay gibi kısa bir süre önce inşasına başlanmasına rağmen inşaat aşaması yüzde 60’ı geçen ve Ekim 2009’da teslim edilecek olan proje artık dekorasyon aşamasında... PROPA, kaba inşaat sonrası dekorasyonu başından sonuna kadar alıcılarla birlikte ve onlara özel yapıyor. Bu sayede konut sahipleri daha yapım aşamasında tasarıma dâhil olarak isteklerini ve özel zevklerini evlerine yansıtma fırsatı yakalıyor. Tüm avantajlarıyla gün geçtikçe değer kazanan projede fiyat artışı yapılmadığı gibi, şimdi de alıcılarının Sarıyer Park’tan daha kolay ev sahibi olabilmesi için sabit fiyat ve sabit kur garantisi sunuluyor.

Sektördeki maliyet artışlarına rağmen tüketicilerin ekonomik durgunluktan etkilenmesini engellemek için Sarıyer Park’ta çifte garanti veriliyor. Sabit fiyatın yanı sıra 1 dolar 1.45 YTL’ye sabitleniyor ve dolar yukarı çıktığında alıcı YTL ödüyor, bu kurdan aşağı olması halinde ise dolar olarak ödeme yapabiliyor. Böylelikle doların düşmesi halinde yine alıcı kârlı olmuş oluyor.

PROPA İcra Kurulu Üyesi Can Reşit Özçiçek, bu butik projede alıcılara yüzde 30 peşinat, uzun ve esnek ödeme vadesi ve projeye özel konut kredisi seçenekleri sunduklarını belirtti. Alıcılara müstakil tapularını hemen verdiklerini ifade eden Özçiçek, isteyenlere bankadan uygun koşullarda 10 yıla kadar konut kredisi temin ettiklerini de açıkladı.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/haberler/sariyer-parktan-ev-alana-ucretsiz-dekorasyon-hizmeti_64514.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!