Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Schindler Türkiye'ye Yeni Genel Müdür

Schindler Türkiye’nin Genel Müdürlüğü’ne, 2012 yılından bu yana farklı operasyonlarda genel müdür yardımcısı olarak görev yapan Zafer Kabadayı atandı.

yapi.com.tr
Schindler Türkiye'ye Yeni Genel Müdür

Dünya çapında hemen her yapı tipi için asansör ve yürüyen merdiven tasarımı, satışı, montajı ve bakımı yapan Schindler Türkiye'nin, Genel Müdürlük görevine yeni bir ismi atandı. Firmada 2012 yılından bu yana farklı departmanlarda genel müdür yardımcısı olarak görev yapan Zafer Kabadayı, bundan böyle görevine Schindler Türkiye Genel Müdürü olarak devam edecek.

Schindler Türkiye’nin farklı operasyonlarında çalışmalarda bulunan Kabadayı, yeni göreviyle ilgili olarak şunları söyledi:

“Schindler, kurulduğu günden bu yana dünyanın önde gelen asansör, yürüyen merdiven ve yürüyen bant üreticilerinden biri olarak sektördeki öncü varlığını sürdürmeye devam ediyor. Her gün 1 milyardan fazla insan Schindler ürünleriyle güven ve konforla yolculuk ediyor. Türkiye’nin ISO 9001 belgesine sahip ilk asansör ve yürüyen merdiven firması olarak hedefimiz Schindler’i müşterilerimizin “ilk tercihi” yapma vizyonumuzu devam ettirmek.”

Zafer Kabadayı kimdir?

Liseyi Kadıköy Anadolu Lisesi’nde tamamlayan Zafer Kabadayı, İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü’nden 2000 yılında mezun oldu. Aynı yıl Proje Mühendisi olarak başladığı Honeywell şirketinde 2009-2012 yılları arasında Ülke Servis Müdürü olarak görev yaptı. Ardından 2012 yılında Schindler Türkiye’ye geçen Kabadayı, sırasıyla bakım, saha operasyonları ile satış ve montaj departmanlarında genel müdür yardımcılığı görevini üstlendi.

2012 yılından bu yana şirkette farklı departmanlarda genel müdür yardımcılığı yapan Kabadayı, 1 Nisan 2016 tarihinden itibaren dünyanın önde gelen asansör ve yürüyen merdiven firmalarından Schindler Türkiye’ye genel müdür olarak atandı.

ETİKETLER: Schindler
http://www.yapi.com.tr/haberler/schindler-turkiyeye-yeni-genel-mudur_143892.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!