Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Salda'da Kirlilik Alarmı
BÖLÜM SPONSORU

Schneider Electric Birikimini Üniversitelilerle Paylaşıyor

Enerji yönetiminde global bir uzman olan Schneider Electric, Bahçeşehir Üniversitesi tarafından uygulamaya konulan CO-OP Programı kapsamında verdiği 'Enerji Verimliliği ve Tasarrufu' dersleri ile öğrencilere geleceği enerji verimliliği ile tasarlama imkanı veriyor. Toplamda 13 hafta sürecek, kredili ve sertifikalı dersler, her biri alanında uzman

yapi.com.tr
Schneider Electric Birikimini Üniversitelilerle Paylaşıyor

Enerji yönetiminde global bir uzman olan Schneider Electric, Bahçeşehir Üniversitesi tarafından uygulamaya konulan CO-OP Programı kapsamında verdiği 'Enerji Verimliliği ve Tasarrufu' dersleri ile öğrencilere geleceği enerji verimliliği ile tasarlama imkanı veriyor. Toplamda 13 hafta sürecek, kredili ve sertifikalı dersler, her biri alanında uzman Schneider Electric yetkilileri tarafından veriliyor.

Schneider Electric faaliyet gösterdiği 100'den fazla ülkede, konut uygulamalarındaki geniş faaliyet alanının yanı sıra, enerji ve altyapı, endüstriyel prosesler, bina otomasyonu ve veri merkezleri alanlarında liderlik konumuyla yenilikçi çözümler sunuyor. Üretim ve kullanım arasındaki en akıllı bağlantıyı oluşturarak,  enerjinin tüm insanlara güvenli, güvenilir, üretken, verimli ve çevreci olarak ulaşmasını sağlayan Schneider Electric, enerjinin güvenli, güvenilir ve verimli bir şekilde kullanılmasına odaklanıyor.

Schneider Electric enerji verimliliği kapsamındaki çözümleri ile Alışveriş Merkezleri’nden otellere, hastanelerden, endüstriyel tesislere kadar birçok farklı alanda hizmet veriyor. Örneğin sadece ihtiyaç kadar enerji tüketen ve AVM’lerde kurduğu Schneider IP entegre sistemi sayesinde  enerji raporlaması ile, harcamaların değerlendirilmesini ve kontrol stratejilerinin  geliştirilmesini mümkün hale getiriyor. Internetten ya da uzaktaki lokal bir ağdan kolaylıkla kontrol edilebilmesi ile dikkat çeken bu sistem, %30’a varan oranda enerji tasarrufu sağlıyor.

Bahçeşehir Üniversitesi’nde her biri alanında uzman Schneider Electric yetkilileri tarafından verilecek dersler sonunda öğrenciler, ileride almaları gereken profesyonel eğitimleri de henüz mezun olmadan gerçekleştirme imkanına sahip olacak, geleceğin ‘’yeşil yakalı, çevreci’’ nitelikli insan gücü ihtiyacına katkı verecekler  

ETİKETLER: yeşil
http://www.yapi.com.tr/haberler/schneider-electric-birikimini-universitelilerle-paylasiyor_72564.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!