Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Schneider Electric'e 'Yenilikçilik' Ödülü

25 yıldan uzun süredir hız kontrol pazarında faaliyet gösteren, AR-GE’ye yaptığı yatırımlar ve gelişmiş ürün serileri ile adından söz ettiren Schneider Electric, Frost & Sullivan firmasının 2008 Avrupa HVAC Elektrikli Hız Kontrol Cihazları Teknolojik Yenilikçilik Ödülünün sahibi oldu.

yapi.com.tr
Schneider Electric'e 'Yenilikçilik' Ödülü

25 yıldan uzun süredir hız kontrol pazarında faaliyet gösteren, AR-GE’ye yaptığı yatırımlar ve gelişmiş ürün serileri ile adından söz ettiren Schneider Electric, Frost & Sullivan firmasının 2008 Avrupa HVAC Elektrikli Hız Kontrol Cihazları Teknolojik Yenilikçilik Ödülünün sahibi oldu. Schneider Electric’e ödülü kazandıran Altivar 21 serisi ürünleri enerjide, maliyette ve zamanda tasarruf sağlıyor.

HVAC sektöründe en çok rağbet gören hız kontrol cihazlarından olan Altivar ailesinin 2006 yılında piyasaya sürülen serisi Altivar 21, sağladığı enerji tasarrufunun yanı sıra piyasadaki diğer tüm ürünlerden daha düşük harmonik içeriğe sahip olması özelliği ile de ön plana çıkıyor. Schneider Electric’in ödül alan bu teknolojisi, elektriksel sistemlerde enerji kaybına sebep olan, bulunduğu ortamda cihazlara ve sistemlere zarar veren harmoniklerin azaltılması üzerine yoğunlaşıyor. ATV21, ödül alan kapasite teknolojisi ile herhangi bir aksesuara ihtiyaç duymadan toplam akım harmonik seviyesini (THDI) %35’in altına düşürüyor.

Özellikle maliyeti azaltması, kablo ve devre bağlantılarının basitleştirilmesi, hız kontrol cihazının boyutunun azaltması ve haberleşme süresini kısaltması gibi avantajları ile Altivar 21 hız kontrol cihazlarında kullanılan teknoloji, HVAC sektörüne yeni bir standart getiriyor. Bunun yanında kolayca montaj edilebilmesi, esnekliği ve hızlı erişim menüsü gibi kullanım kolaylıkları ile de kullanıcı dostu olan bu teknoloji, rampa adaptasyon ve koruma özellikleri ile de dikkat çekiyor.

ETİKETLER: yeşil
http://www.yapi.com.tr/haberler/schneider-electrice-yenilikcilik-odulu_69351.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!