Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Schüco Türkiye’ye Büyük Ödül

Schüco International’dan, Türkiye’deki şirketine büyük ödül geldi. Schüco Türkiye, dünya üzerinde Schüco’nun faaliyet gösterdiği tüm ülkeler arasında 2007 yılında en yüksek ciro artış yüzdesini yakalayarak bu ödüle hak kazandı.

yapi.com.tr
Schüco Türkiye’ye Büyük Ödül

951 yılında Almanya’da kurulan cephe sistemleri uzmanı Schüco, pencere, kapı, cephe, balkon, kış bahçesi ve solar teknolojisi lider üreticisi; inşaat ve renovasyon pazarının tüm alanlarında ise anahtar oyuncu konumunda. Schüco dünya genelinde, kapsamlı bir ürün yelpazesine, 4.700 çalışana, 12.000 iş ortağına sahip ve 70’ten fazla ülkede faaliyet gösteriyor. Türkiye’de de 1999 yılından beri faaliyet gösteren Schüco, Türkiye pazarına girdiği ilk günden bu yana hep yükselen bir satış grafiği çiziyor.

Kurulduğu yıldan itibaren her sene büyüme grafiği gösteren Schüco Türkiye özellikle 2004 ve 2005 yıllarında üst üste cirosunu ikiye katladı. 2006 yılında da bir önceki yıla oranla %50 büyüme hedefini yakaladı. Firmanın, kuruluşu esnasında ilk amacı Almanya’dan malzeme ithal etmekti. Schüco, Türkiye’ye know-how getirdi ancak geçen süreç içinde Almanya’dan ithal etmekten çok, Almanya da dahil olmak üzere yurtdışına ihracat yapan bir firma konumuna geldi. Toplama bakıldığında Schüco Türkiye’nin ithalat/ihracat dengesinde şu an 1’e 2 oranında ihracat ağır basıyor.

Gerek iç pazarda hızlı büyümesi, gerekse getirdiği know-how ve teknoloji sayesinde, Türkiye’deki uygulayıcıları artık yurtdışında da çok daha nitelikli ve hacim olarak çok büyük projeler almaya başlayan Schüco Türkiye’nin yurtiçindeki güçlü yapılanması bunu daha da güçlendirip hızlandırıyor. Şu an 5milyon $ direkt ihracatı, uygulamacıları üzerinden ise 10milyon $ dolaylı ihracatı bulunan Schüco Türkiye 2007 yılını %70’i aşan bir ciro artışı ile kapatarak Schüco International KG tarafından ödüle layık görüldü.

Dünyadaki tüm grup şirketleri arasından Türkiye’ye verilen bu ödülü, Almanya’da düzenlenen Yönetim Konferansı sırasında Schüco International KG CEO ve Yönetici Ortağı Dirk U. Hindrichs ile Uluslararası Pazarlar’dan sorumlu Başkan Yardımcısı Dr. Jörg Westphal, Schüco Türkiye Genel Müdürü Can Eren’e takdim etti. 2008 yılı için yine büyük hedefleri olan Schüco Türkiye ekibi, 2007 yılında yakaladığı bu büyük başarıyı aldığı bu ödülle taçlandırarak yeni hedeflerini gerçekleştirme yolunda ki cesaretini arttırdı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/schuco-turkiyeye-buyuk-odul_59426.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!