Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Şehir Hastanesinin Açılışı 10 Yılda Yedinci Kez Ertelendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 17 Şubat İzmir programında yer alan Bayraklı Şehir Hastanesi’nin açılışı, inşaatının bitmediği gerekçesiyle bir kez daha ertelendi. Hastane açılışı 10 yılda 7. kez ertelenmiş oldu.

yapi.com.tr
Şehir Hastanesinin Açılışı 10 Yılda Yedinci Kez Ertelendi

Toplam maliyeti 1 milyar 638 milyon TL olan 2 bin 60 yataklı Bayraklı Şehir Hastanesi’nin temeli 2013’te atıldı. 30 ayda inşaatın biteceği açıklanan hastane için 2015’te Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı bir temel atma töreni daha düzenlendi ve hastanenin açılışının 2018’de yapılacağı belirtildi. Ancak daha sonra AKP’li milletvekilleri ve valilik açılış için 2019 tarihini verdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise inşaatın 31 Mayıs 2020’de bitirilmesinin planlandığını açıkladı. İnşaat bitmeyince hastanenin 2021 başlarında açılacağı bildirildi.

Cumhuriyet’ten Mehmet İnmez’in haberine göre; AKP İzmir İl Başkanı Ali Sürekli, hastanenin 29 Ekim 2021 tarihinde kesin olarak açılacağını söyledi. Ancak verilen tarih yine tutmadı. AKP’liler bu kez hedefi 2022 Şubat ayı olarak duyurdu. Son olarak AKP İzmir Milletvekili Necip Nasır, hastanenin 17 Şubat 2023’te Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılacağı duyuruldu. Ancak hafta sonu İzmir’e gelecek olan Erdoğan’ın şehir efsanesine dönen hastanenin açılışını yapmayacağı öğrenildi.

Haberin tamamına linkten ulaşılabilir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/sehir-hastanesinin-acilisi-10-yilda-yedinci-kez-ertelendi_194424.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!