Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Sektör Yüzde 5 Küçüldü

Yaşar Holding Dış Yatırımlar ve Yeni Projeler Grup Başkanı ve Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) Başkanı Ahmet Yiğitbaşı "Meslek Başarı Ödülü" aldı. Bornova Rotary Kulubü tarafından, Yiğitbaşı'nın meslek hayatında gösterdiği başarılar dikkate alınarak verilen ödül, önceki akşam Ege Palas Oteli'nde düzenlenen törenle takdim edildi.

Yeni Asır Gazetesi
Sektör Yüzde 5 Küçüldü

Yaşar Holding Dış Yatırımlar ve Yeni Projeler Grup Başkanı ve Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) Başkanı Ahmet Yiğitbaşı "Meslek Başarı Ödülü" aldı. Bornova Rotary Kulubü tarafından, Yiğitbaşı'nın  meslek hayatında gösterdiği başarılar dikkate alınarak verilen ödül, önceki akşam Ege Palas Oteli'nde düzenlenen törenle takdim edildi. Ödülü, Yiğitbaşı'na Guvarnör Mehmet İyigüllü ile Bornova Rotary Kulubü Başkanı Günhan Erbakan verdi.

200 bin kişiye iş

Ödül törenin ardından boya sanayisi ile ilgili bir sunum yapan BOSAD Başkanı Ahmet Yiğitbaşı, sektörün 2008'i yüzde 5'lik küçülme ile kapatmasını beklediklerini açıkladı. Yiğitbaşı, şöyle konuştu: "Ekonomik krizin etkileri 2009'un ilk 4 ayında ciddi bir küçülme ile kendisini gösterecek. 2009'da yüzde 10'a yakın bir daralma bekliyoruz. Sektörümüz teknolojik yapısı ve üretimin kapasitesi ile önemli bir bölgesel güç haline geldi. Yıllık 2 milyar dolarlık katma değer yaratıyoruz. Doğrudan ve dolaylı istihdamla birlikte 200 bin kişiye iş imkanı yaratıyoruz."

http://www.yapi.com.tr/haberler/sektor-yuzde-5-kuculdu_65256.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!