Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Sektörün Lideri İtalya'ya Ofis Mobilyası Satıyoruz

Delta Mobilya başarısını uluslararası pazarlarda sürdürüyor. Artık, ofis mobilya sektöründe dünya lideri olarak görülen İtalya'ya ürün satıyor. Yılmaz, 'Sektör dünyada iyi bir noktaya geldi' dedi.

Halka ve Olaylara Tercuman Gazetesi



b>Delta Mobilya başarısını uluslararası pazarlarda sürdürüyor. Artık, ofis mobilya sektöründe dünya lideri olarak görülen İtalya'ya ürün satıyor. Yılmaz, 'Sektör dünyada iyi bir noktaya geldi' dedi.

Türkiye'nin en genç sektörlerinden biri olan mobilya sanayi son on yılda kendisinden beklenen gelişmenin çok üzerinde performans sergiliyor. En son teknoloji ile dünya pazarlarında hedeflerleri büyütüyor. Sektörün öncü şirketlerinden Delta Mobilya ise artık bu alanda dünya lideri olan İtalya'ya ofis mobilyası satıyor.

Tercüman'a konuşan Delta Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz, tekstilden sonra en çok istihdam yaratan sektör olma özelliğinin yanı sıra yüze yakın ülkeye gerçekleştirdiği ihracat atağı sektörün dünyada hatırı sayılır noktaya taşıdığını belirtti. Bugün için bazı konularda yaşadığı olumsuzluklara rağmen bölgesel liderliği yakalamasının an meselesi olduğunu vurgulayan Yılmaz, 'Mobilya sektörümüz içerisinde özellikle ofis mobilyaları konusunda çok büyük mesafe kat edildi. Dünyanın en önemli ofis mobilya üreticisi ülkeleri ile yarışır durumda olan Türk ofis mobilya sektörü dünya lideri olarak görülen İtalya'ya ürün satıyor olması bu tezleri güçlendirmektedir' dedi.

Yurt dışında özel projeler
Başta Türk cumhuriyetleri olmak üzere Almanya, Fransa, İngiltere, Hollanda, Belçika, İtalya, Romanya, Ukranya, Rusya, Ürdün, Cezayir, Irak ve Gürcistan gibi ülkelere ihracat yaptıklarını söyleyen Adem Yılmaz, yeni projelerini şöyle anlattı: 'Şu anda Kazakistan'da hastane, Türkmenistan'da devlet binası, Irak'ta ve Ürdün'de üniversite projelerini gerçekleştirmekteyiz.'

Döviz kurlarında son dönemde yaşanan dalgalanmaların sektörü olumsuz etkilediğini ifade eden Yılmaz, 'Ekonomisinde çok değişkenliklerle karşı karşıya olan bir ülkede, ticaret yapıyor olmamız bizleri sürprizlere karşı bağışıklı hale getirdi' dedi ve ekledi: 'Bu yüzden Eylül'de beklenen dalgalanma bence Ekim'de olması daha fazla ihtimal.'

http://www.yapi.com.tr/haberler/sektorun-lideri-italyaya-ofis-mobilyasi-satiyoruz_47953.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!