Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Şemsiyeli Sokak Açıldı

Antalya'da üzerine farklı renklerden oluşan yüzlerce şemsiyeden dekor yapılan Dönerciler Çarşısı'nın da bulunduğu sokağın açılışı yapıldı.

yapı.com.tr/aa
Şemsiyeli Sokak Açıldı

Antalya'da üzerine farklı renklerden oluşan yüzlerce şemsiyeden dekor yapılan Dönerciler Çarşısı'nın da bulunduğu sokağın açılışı yapıldı.

Karşılıklı iki bina arasına uzanan iplere monte edilen farklı renkteki yaklaşık 600 şemsiyenin yer aldığı sokağın açılışını Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın yaptı.

Sokağın yapımına 125 bin, şemsiyeli dizayn için de 10 bin lira harcandığını söyleyen Akaydın, uyguladıkları tasarımla Antalya’ya renk kattıklarını söyledi. Akaydın yerli ve yabancı turistlerin sokaktaki şemsiyeleri beğendiğini belirtti.

Gezi Parkı'ndaki olaylarla ilgili kendisine "Yaşanan olaylar, turizme zarar veriyor mu?" şeklinde soru sorulduğunu hatırlatan Akaydın şunları kaydetti:"Antalya halkı her şeyi dozunda yapar. Biz direnmesini de eğlenmesini de biliriz. Turizmde Antalya'da İstanbul ve Ege’yle kıyaslanacak bir kayıp yok. Siyasetçilerin söylemlerine dikkat etmeleri, memleketi germemeleri ve insanları söylemleriyle birbirine düşman etmemeleri gerekir. Bizden olan, bizden olmayan ayrımında bulunmamaları gerekir."

http://www.yapi.com.tr/haberler/semsiyeli-sokak-acildi_110002.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!