Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Seramiksan, Yeni Koleksiyonunu Görücüye Çıkarıyor!

Seramiksan, 2018 koleksiyonunu 27 Şubat - 3 Mart tarihlerinde Unicera Seramik, Mutfak, Banyo Fuarı’nda sergileyecek. Güçlü Ar – Ge çalışmaları sonucu imza attığı zenginleştirilmiş ürün gamını sektör profesyonellerinin ve ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

yapi.com.tr
Seramiksan, Yeni Koleksiyonunu Görücüye Çıkarıyor!

Seramiksan’ın 2018 koleksiyonunda doğal ve gerçekçi tasarım isteyenler için ideal olan "full body" ve "color body" ürünlerin yoğun ilgi görmesi bekleniyor. Gövdesi renkli olarak üretilen bu karolar gerçekçi görünümünün yanısıra dayanıklılığı, leke tutmama özelliği, kolay döşenme özelliğiyle de dikkat çekiyor. Koleksiyonda merdivenler için özel olarak tasarlanan açık alan ve kapalı alan arasında bütünlük sağlayan Serastep de yer alacak.

Seramiksan her tarza hitap edecek 30x90 cm ebadında modern çizgilerle tasarlanan renk ve yüzeylerdeki harmonisi ile çarpıcı ve farklı mekanlar isteyenler için yeni duvar karoları, ayrıca farklı ebatlarda yoğun yaya trafiği olan havalimanları, istasyonlar, metro sistemleri ve AVM’lerde kullanılmak üzere tasarlanan porselen karoların da fuarda sergilenecek.

Seramiksan’ın mat, parlak ve full lappato ürünleri, nano teknoloji ile üretilen ürünleri, su tasarrufu sağlayan ürünleri, kanalsız Rimles klozetleri ve farklı modellerdeki lavaboları, 2,5 – 4 lt. su ile fonksiyon yapan yeni oval ve kare takımları da fuar alanında Salon: G 01/ 2-5 Giriş karşısında yer alacak.

Seramiksan Pazarlama Müdürü Gül Sağır Aydın: "Dünyanın en önemli fuarlarından biri olan Unicera’da her yıl olduğu gibi bu yıl da ziyaretçilerimizle buluşacağız. İnsanların yaşam alanlarına konfor katmak için güçlü Ar-Ge çalışmalarımızla oluşturduğumuz yenilikçi koleksiyonumuzu fuarda sergileyeceğiz. Tüm yaşam alanları ve kamusal alanları için dünyadaki en son trendlere uygun olarak ürettiğimiz seramik, granit karolar ve vitrifiye ürünlerimizle fuarda yer alacağız. Her yıl etkisini giderek artıran Türk seramik sektörünün uluslararası rekabet gücünü sergilediği bir platform olan Unicera’ya katılmaktan dolayı çok mutluyuz" dedi.

 

 

 

ETİKETLER: Unicera Seramiksan
http://www.yapi.com.tr/haberler/seramiksan-yeni-koleksiyonunu-gorucuye-cikariyor_162956.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!