Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Seranit Cersaie Fuarı’nda Farkını Gösterdi

Granit seramiğin önde gelen markası Seranit, bu yıl 25.si düzenlenen ve dünyada sektörün en önemli fuarı olan 'Cersaie Uluslararası Seramik, İnşaat ve Banyo Aksesuarları Fuarı'nda dünyaca ünlü tasarım firması Gamma Due S.R.L işbirliği ile yapılan özel standı ile yerini aldı.

yapi.com.tr



ranit seramiğin önde gelen markası Seranit, bu yıl 25.si düzenlenen ve dünyada sektörün en önemli fuarı olan 'Cersaie Uluslararası Seramik, İnşaat ve Banyo Aksesuarları Fuarı'nda dünyaca ünlü tasarım firması Gamma Due S.R.L işbirliği ile yapılan özel standı ile yerini aldı.

Tüm dünya firmalarının yer almak için yarıştığı, seramik sektörünün en prestijli fuarı olan Cersaie Fuarı’na ilk başvurusunda kabul edilen Seranit, Ekim ayında İtalya’da gerçekleşen fuarda kaliteyi estetikle birleştiren yeni 'Serahome' serisi ürünlerini sergiledi.

Gamma Due S.R.L tarafından 1920’li yılların sanatsal 'akımı neo-plasticism' teması ile tasarlanan Seranit standı, ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. Seranit fuarda, Serahome serisi ile granit seramiğin çehresini değiştirdiğini ve dekorasyona yeni bir boyut kazandırdığını bir kez daha gösterdi.

Serahome serisinin geniş renk ve tasarım seçenekleriyle modern bir tarz yaratarak diğer markalardan ayrıldığını gösteren Seranit, 1061 firmanın katıldığı ve 100.000’e yakın ziyaretçinin geldiği Cersaie Fuarı’nda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmiş olmanın gururunu yaşadı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/seranit-cersaie-fuarinda-farkini-gosterdi_57120.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!